Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 220,152

Hangi sıklıkla Doğa da olabiliyorsunuz ?


  • Kullanılan toplam oy
    450
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Ben Dilek. Aydınlıyım.

Doğa tek tutkum ama epeyidir doğadan uzağım. :smiley: diyemiyorum. Çünkü 3 yaşında ki kızım doğadan uzak kalmamam için tek sebep. Eşim ve ben doğa hayranı olduğumuz için kızıma doğa adını verdik. Mümkün olduğunda Akyaka - Köyceğiz doğa yürüyüşlerine (Doğay'la birlikte) gidiyoruz.
 

Etiketler
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Ben Gülbin. İstanbul'da yaşıyorum.

Fırsat bulduğum her zaman istanbul çevresinde ki doğa yürüyüşlerine katılıyorum. 20 yıldır zaman zaman ara versem de sürekli doğaya kaçıyorum. Ancak, hafta sonu doğaya gidersem bir hafta istanbul'un keşmekeşine katlanabiliyorum.

Yürüyüşler de görüşmek dileğiyle...
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhabalar. Ben Kocaeli'den Murat.

Bende dünyanın kentleşmeye başlamamış, havasında bozulmamış yerlerine hayranım. Yeni üyeyim. Fotoğraf eklemeyi öğrenince sizlerle paylaşacağım doğa ziyaretlerimi.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Ben Cengizhan.Elektronik teknikeriyim.

Hafta içi sürekli minik minik devrelerle uğraşıyorum, çok yoruluyorum. Hafta sonlarında da birkaç arkadaş dağlara doğru yürüyoruz, piknik yapıyoruz. Yaşadığımız yer trekking için çok uygun, artık kamp yapmaya başlayacağım. Bu siteyi de görünce hemen üye oldum. Forum çok güzel, inşallah bizim gibi doğanın tadını çıkarmaya çalışan kişiler çoğalır. Tabi doğaya zarar vermeden.

Herkesin ayağına kuvvet. (dağlara tırmanmak kolay değil :D )
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba.

Ben uzun yıllardır dağ bisikleti, trekking ve kamping yapıyorum. Mevsimine göre de, sea kayak ve kültür gezileri gerçekleştiriyorum. Eşim de doğaya aşık olduğu için faaliyetlerde beraberiz.

Herkese sevgiler.
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Ben Cengizhan Selçuk. Tokat Niksar'da yaşıyorum. 27 yaşındayım. Bekarım. Elektronik teknikeriyim, birkaç firmanın yetkili servisliğini yapıyorum.

İşimiz çok yoğun ve beyin işi olduğu için ancak doğada huzur bulabiliyoruz. Bu nedenle artık kamp yapmaya da başlıyorum. Arkadaşlarımla birlikte hafta sonları genelde motorsikletle yaylalara gidiyoruz, sonra motorları bırakıp yürüyüşe geçiyoruz. Memleketimiz trekking için çok uygun. Ormanlık ve yaylaları çok olan bir yerdeyiz. Daha doğrusu çok şanslıyız. İnşallah birgün herkesi bekleriz Niksara. Gezilmeye değer çok yer var.

Herkese sevgiler, selamlar...
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Herkese selamlar. Ben İstanbul'dan Selvi.

Yaklaşık 8 yıldır bir ayağım İzmir'de yaşıyorum ve ciddi anlamda trekkingle tanışmam, İzmir'de ki bir doğa sporları kulübü ile oldu. İstanbul'da nedenini bilmediğim bir şekilde faaliyetlere katılamıyorum, şehir hayatı fırsat vermiyor yeterli bir mazaretmidir bilmem ama bu şehir benim enerjimi çekiyor sanki. İzmir'de ki kulüp her pazar yaklaşık 20 - 25 km'lik parkurlar da yürüyorlar, bende hem aile ziyareti derken hem iş dolayısıyla derken İzmir'e gittikçe faaliyetlere katılıyorum. Onun dışında İstanbul'da maalesef sadece bireysel olarak trekking yapabiliyorum fırsat bulursam. Ama keşif ruhum sayesinde yılda birkaç kez katıldığım kültür gezilerinde de fırsat buluyorum neyseki. Ege'nin neredeyse tamamını Akdeniz'in bir kısmını gezdim. İlk hedeflerim de Gap ve Karadeniz var. Başlangıç seviyesinde fotoğraf çekiyorum, tabi en çok da trekkinglerde. Yakın zamanda DSLR bir makinaya sahip olmayı çok istiyorum, umuyorum, düşlüyorum. :smiley: Bunun yanısıra su sporlarıyla ilgileniyorum, deniz olmadan asla. :smiley: Yüksek dağ faaliyetleri de hedeflerim arasında ama bazı sağlık problemlerimden gerçekleşmesi zor gibi gözüküyor. Gezenbilirde uzun süredir bulunuyorum ama çok nadir takip ediyorum, umarım bu tanışma ile daha sık takip edebileceğim.

Herkese selamlar...
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar.

Öncelikle Zerrin hanım'a tanışma yolunu gösterip kaybolmama neden olmadığı için teşekkürlerimi borç bilirim. Valla işin açıkcası; ben fazla doğayla haşır neşir olamıyorum, yoğun iş temposu yüzünden. Ama şu da bir gerçek ki, fırsat buldukça mangal yapmaya kaçıyorum. ;) Ama doğayı ve doğadakileri çok severim. Kendimi fazla tanıtacak bir özelliğim yok. Zamanla fırsat oldukça tanırsınız zaten.

Ayrıca bu siteye emeği geçen tüm herkese teşekkürler....
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar. Kendimi tanıtmam gerekiyor biliyorum. Nimet ben. İstanbul'da yaşıyorum. Eğitimciyim ve alanımla ilgili çalışıyorum.

Doğa da bulunmayı çok sevmeme rağmen yalnızca bir defa trekking yaptım ve bundan sonra daha fazla dahil olmak istiyorum. Fotoğraf çekmeyi seviyorum ve Fuji S6500fd bir makinam var. Sanırım tanışmak için bu başlangıç yeterli. En kısa zaman da birçok kişiyle görerek ve duyarak tanışmayı umuyorum.

Herkese selamlar...
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Selam. Ben Rukiye. 27 yaşındayım. Hatay Kırıkhanlı'yım.

Uzun süredir İstanbul'da yaşıyordum ve bu nedenle bu tür aktivitelere katılma imkanım oluyordu. Yine katılmak istiyorum. Ben bir doğa severim.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhabalar. Ben Adana'da yaşıyorum.

Doğa, doğal yaşam, doğal olmak, doğa fotoğrafları çekmek en büyük tutkum. Daha ne söylemem gerekir bilemiyorum. Doğa ve doğallık. Başka birşey yok hayatımda.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Ben Sinop'tan Ebru Keleş. İngilizce ögretmenliği okuyorum. 22 yaşındayım.

Doğayla ilgili ciddi deneyimlerim olmadı ama burada ki güzel paylaşımlar sayesinde olacak. :smiley: Aslında etkinliklerin yoğun olduğu dönem de okulumun olması (ki çok yoğun geçiyor benim için) engel teşkil ediyor ama onun bitmesini de bekleyemeyeceğim artık. ;)

Bu kadar içten, teşvik edici ve bilgilendirici olduğunuz için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. :smiley:

(Tamam biliyorum biraz fazla geç oldu, yemeklere bakmaktan fırsat bulamamıştım ;D)
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar.

Sabah erken başlayıp öğle saatlerinde bitirilen bir vadi yürüyüşünden sonra sitenizle tanıştım. Nevşehir Merkez'de görev yapan 20 yıllık bir sınıf öğretmeniyim. 40 yaşındayım. Çalışma yaşamından ve kişisel internet sitem için çalışmalar hazırlamaktan arta kalan zamanlarımda fırsat buldukça eşsiz doğa ve tarih kokan Kapadokya vadilerinde yürüyüşler yaparım.

Kapadokya'da birlikte yürüyüşler yapma dileğiyle...
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar. Adım Gizem. 18 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencisiyim.

Doğa sporları konusunda tecrübe olarak nitelendirebileceğim pek bir şey yok. 12 yaşımda dalışa başladım, lakin kulak problemim nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. Geçtiğimiz kış onay aldım, bu yaz veya önümüzde ki yaz tekrar başlayacağım dalmaya. Tek başıma yürümeyi pek sevmem, grupla yürümeyi daha çok severim. 6 yaşımdan beri at biniyorum.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, Gezenbilir'e bugün üye oldum. On yıla yakın bir süre yurtdışında yaşadıktan sonra nihayet sevgili ülkeme döndüm. 1 senedir İstanbul'da yaşıyorum ve teknoloji alanında faaliyet gösteren bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum.

Doğayı ve doğa sporlarının her türünü çok severim, Uyumlu ve geçimli bir doğa sporları arkadaşıyımdır. ;) İki sene kadar dağ bisikleti yaptım, ama Türkiye'ye dönerken bisikletimi sattığım için şu an bir dağ bisikletim yok. (Belgrad ormanlarında düz patika da bisiklet sürenlerle karışmasın lütfen :smiley: ) Sinop'da gece dalışı, 42m, akıntı, navigasyon tecrübeleri de dahil olmak üzere 25 dalış yaparak ** Scuba Diver sertifikası almıştım ama uzun suredir dalmıyorum. Daha fazla adrenalin arıyorum sanırım. Geçen yaz rüzgar sörfüne başladım, çok zevkli. Kışları zaman elverdikçe kayak yapmaya gidiyiorum. Bu kış ki hedefim Erciyes. Indoor Rock Climbing çok zevkliydi, ancak biraz geç kaldım sanırım ona başlamak için. 33'ünden sonra zor geldi. Fakat Outdoor kaya tırmanışını denemek isterim. Ve belki dağcılık daha uygun olabilir benim için. Hiç çadır da kalmadım ama hep yapmak istediğim birsey. Buraya üye olmamla birlikte sizlere katılmayı ve camping dünyasına girmeyi amaçlıyorum. Trekking pek yapmadım ama bu da yapmak için çok hevesli olduğum aktivitelerden biri.

Her türlü trekking, camping, rafting aktivitelerine katılmak için dört gözle gelecek etkinliklerinizi bekliyorum.
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Zerrinciğim, ben Yasemin. 34 yaşındayım. (lütfen itiraf et göstermiyorum değil mi?) İstanbul'da oturuyorum.

Lütfen beni etkinliklerinize dahil et, daha profesyonelce ilgilenmek istiyorum. Arkadaşlar bu anlamda cıddı bir platform oluşturabiliriz. Daha çok büyümeliyiz.

Hepinize sevgıler...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,439
Mesajlar
1,517,967
Kayıtlı Üye Sayımız
172,092
Kaydolan Son Üyemiz
yigityigitcelik@gmai

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst