<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu</b><br />
<br />
Herkese merhabalar. Antalya'da yaşıyorum,adım Kartal,üniversite öğrencisiyim,24 yaşındayım.<br />
Bu sabah internette araştırma yaparken tesadüfen denk geldim bu foruma,ilgimi çekti 2-3 saattir konuları okuyorum.<br />
Yapılan etkinlikleri,resimleri,videoları,günlük kayıtlarını,sohbetleri,tanımadığınız kişilerle yola çıkıp arkadaş olarak geri dönmeyi okudum.<br />
Ve son zamanlarda böyle şeyler yapmadığımı fark edip çok şey kaçırdığımı anladım bugün.<br />
Asker çocuğuyum,doğada hayatta kalma ve yakın dövüş sanatları eğitimi almışlığım ve genel ekipmanlara aşinalığım var.<br />
Bu yüzden bu sporu icra ederken doğada bu tecrübem işe yarayacaktır diye düşünüyorum.<br />
Şimdi ikinci üniversiteme hazırlanıyorum,haziran ayında sınavlarım var. Onlar bitsin,temmuz ayından itibaren ciddi bir hazırlığa ve araştırmaya gireceğim.<br />
İlk nereler yürünür,bu sporda tecrübeli yürüyecek kişiler veya grup oluşturacak insanlara nasıl ulaşırım? gibi sorularıma yanıtlar arayıp,temmuz ayı çok sıcak olacağından ağustos veya eylül ayında ilk yürüyüşümü yapmayı düşünüyorum şu an.<br />
Herkese doğayla iç içe sağlıklı bir yaşam dilerim.</div>