Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 486
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,998

Hangi sıklıkla Doğa da olabiliyorsunuz ?


  • Kullanılan toplam oy
    450
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben Gülşen Gürşen Otomotiv sektöründe çalışıyorum.Her fırsatta yürüyüşe çıkarım fakat fırsatları zor yakalıyorum umarım siteden takip edip etkinliklerde bulunacagım.

saglıcakla kalın..
 

Etiketler
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba bende İzmir'den katılıyorum.Kimbilir belki bende o sizin sıcak ortamınıza katılma fırsatı bulabilirim.Ama görünen o ki bi süre daha uzaktan izlemekle yetineceğim. :smiley:
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

merhabalar ben Gül
bir yıldır izmirdeyim.artık kendim için bişeyler yapmam gerekiyor diye düşündüğüm anda Bugra'nın tavsiyesiyle topuklu ayakkabılarımı çıkartmamın zamanı geldiğini anladım.:smiley: ilk iş olarak tabiki kendime bir çift ayakkabı alacagım(henüz almadım yarın belki:smiley:)
birazda korkmuyor degilim ya yarı yolda havlu atarsam diye ancak inatçı kişiliğimin bunu engelleyecegini biliyorum.biliyorumki artık her şey dahada farklı bir güzellikte olacak.
neyse susayım şimdi zaten tanıdıkca bıkacaksınız çenemden en baştan göz korkutmayayım:smiley:)
sizlerle tanışmama fırsat sagladıgı için Bugra'ya da ayrıca kocaman kocaman tşk.ler
emegi gecen herkese tşk.ler
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

herkese meraba ben onur. ankarada okuyorum. hertürlü doğa etkinliğine ilgi duyuyorum etkinliklerde görüşmek üzere.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

selam
çağdaş ben, izmir denim. makina mühendisiyim. trekking, doğa ve şehir yürüyüşü, bisiklet ve fotograf sevdiğim şeylerin bir kısmıdır...
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Ben İstanbul'dan Ayşe
Ben de doğayı sevenlerdenim. Uzun doğa yürüyüşlerini ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Ben doğada özgür hissediyorum kendimi. Yaşamın koşuşturmasından ve stresinden uzak :smiley: kendimi huzurlu hissetmemi sağlıyor. İstanbul harika bir şehir. İstediğiniz herşeyi bulabilirsiniz burda tarih dağa... İstanbul hakkında fazla söze gerek yok onu yaşamak lazım.

Sevgiler
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Seher,

30 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum

Elektrik Mühendisiyim (dim daha doğru) doğayı çok seviyorum,mesleğimden vazgeçip küçük bir şirket kurup doğa sporları ile ilgilenmeye başladım,(treking,dalış ve kamp turları) düzenliyorum.

Profesyonel dağcı,futbolcuyum.

Gruba yeni kattıldım ve incelediğim sayfalardan çok güzel ve anlamlı işler yapıldığını farkettim bu çok güzel.bu kadar doğa tutkununu bir arada görmek sevindirici

herkese selamlar
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

merhaba!! başka bi yere de merhaba dedim ama olsun! ben sarper.ankaradayım,antalyalıyım. makine satıyorum. acayip eğlenicem gibi geliyo bana, haksız mıyım?? ee, hadi, nereye yürüyoruz bu haftasonu?
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Meraba ben Ümmühan
Dün muhabbet alanına girip daha kendini tanıtmamışsın bile diye ağzımın payını aldığımdan kendimi burada tanıtabilirim diye düşündüm.
Ümmühan ben İstanbuldan. Muhasebeci olarak çalışıyorum. Yakınacak çok şeyim var: İstnabul trafiği, iş yoğunluğu ve stresi, yapmam istediğim seyahatleri bazı eksikliklerden dolayı yapamıyor olmak vs vs vs.
Burayı daha evvel de gördüm ve ziyaret etmiştim. Ama artık doğayla içiçe olma isteğim hat safhaya ulaştı.
Aranızda olmaktan mutluluk duyacağımı sanıyorum :smiley:
Görüşmek ve gezişmek dileğiyle....
Sevgiler.
 




Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Selamlar, bende İstanbul, Çamlıca dan Rezzak. Endüstri Mühendisiyim, kendi şirketim var.

Bende sizler gibi bir doğa aşığı olarak işlerden fırsat bulup Doğada doyasıya yaşıyamıyorsakta bütün fırsatları değerlendirmeye çalışıyorum. Trekking ile ilgili birkaç denemem ve domuzdere kar yürüyüşüm oldu.

Herkesin neşeli ve keyifli parkurlarda doyasıya gezmesi dileğimle.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben Nurten (bu arada iki adım var,diğeri Nazlı ) siteye dün üye oldum fakat kendimi tanıtmaya ancak fırsat bulabildim..izmir'de yaşıyorum..psikolojik danışmanım...fırsat buldukça doğa yürüyüşlerine ve kamp etkinliklerine katılıyorum...
Herkese iyi keyifler ....
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

merhabalar herkese.bende hakan ,bodrumda yasıyorum,aranıza yenı katıldım.sıtenızı cok begendım ve hemen uye oldum.verdiğiniz bilgiler cok faydalı ve ozenle hazırlanmıs.genelde gunubırlık trekkingler dısında kampcılk tecrubem olmadı.su an malzemelerı topluyorum fırsatını buldugumda kamp olayına gırmek ıstıyorum.bende sızler gıbı bır doga asıgıyım.aynı zevklerı paylasanların mekanı olan bu sıteye uye oldugum ıcın sımdıden cok memnunum ve kendımı evımde gıbı hıssedıyorum.kalıtelı ve sevıyelı bır sıte oldugu hemen anlasılıyor.selamlar.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Selam aslen Trabzonluyum ve işim geregi Adanda yaşıyorum. Arkeologum (hala bu saplantıdan kurtulamadım aslıda) ama şu anda arkeoloji yapmıyorum malesef.
yaklaşık 12 senedir Kampçılık, doğa fotoğrafçılıgı yapıyorum.
Tüm doğa severlere merhaba diyorum.
 

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar,
Ben İZMİR'den Murat Işıldak. Aslen İzmir'liyim ve İzmirde yaşıyorum. Semt Buca, tabi ki bende bir NİF aşığıyım...
Tanıştığımıza şimdiden çok mutlu oldum, en yakın zamanda doğa'da buluşmak üzere...
Hepinizi hudutsuzca selamlıyorum.
 



Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Tüm maceraseverlere merhabalar ben serdar yurtoglu ankaralıyım ekonomistim hayatta en büyük tutkum ve aşkım serbest dalış ama diğer doğa sporlarından trekking ve doğa gezisi yapıp amatörcede fotoğraflarını çekiyorum survival ile çok fazla ilgileniyorum kitaplar okudum ve porgramlar izledim izliyorum merak eden arkadaşlar için discovery kanalını tavsiye ederim.Bunun dışında spor yapmayı motor sporlarını izlemeyi çok seviyorum diğer tutkum diyebilirim sonuç olarak mecerayı seven birisiyim işte sizler gibi.Hepinize saygılar sevgiler...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst