<div class="bbWrapper"><b>Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz</b><br />
<br />
biraz önce yavuz abimle konuştum ve güzergahta bi yanlışlık yaptığımı farkettim.doğrusunu tekrar yazıyorum. TRABZON-BALIKLI YAYLASI-SİDİKSA-KADIRGA-ZİGANA-KÖSTERE-TRABZON... ve katedilen mesafe 200 km....rehberimiz Yusuf TOSUN,göç ekibi Hamit ve Mustafa GEDİKLİ(Çoban).ekip arkadaşlarımız;Tayfun Candan BİRİNCİOĞLU,Yavuz ÖZKURT,Bayram YAVUZ,ben deniz Emir SÖZEN,Tuğrul SADIKLAR,Mahmut CİVELEK,Süleyman BAYRAK,Şenol METİN,Ali DURMUŞ.... Ayrıca gezimizin başlangıç noktası olan köyün resmi web sitesindede gezimiz "BALIKLI YAYLASINDAN ZİGANAYA BİR YOL HİKAYESİ" başlığıyla yayınlandı.umarım linkini burda vermemde bir mahsur yoktur; http://www.akcaabat-acisu.com/News-file-article-sid-686.html <br />
bu arada linkteki videoda Yavuz abimin resimlerimizden yaptığı müzik eşliğinde çok hoş bir slayt gösterisi var. tekrar tekrar bize orda yardımcı olan ve güleryüzünü bizden esirgemeyen abilerimize, kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum....herkese sevgiler...</div>