Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu
14,30 diye kendimi kurdum erken başlamış hem kızdım hemde trt ye yakışmadı
neyseki 25 geçe bakmaya başladım ama çok çabuk bitti bari 45 dk olsa
çünkü bu programın türevleri yaklaşık 1 saat sürüyor yapım ve yönetimden ricamızdır
Merhabalar.
Bırkısmını kaçırdığımız halde yinede güzeldi.Neyapalım artık takip edip tekrarını izlemek zorunlu oldu.
Biz çocukluğumuzda leğen bord yapar annelerimizden fırça yerdik o dönemde bakır veya aliminyum leğenlerle kayardık fındık ocaklarının arasında kendimize olabildiğince uzun güzergah çizerdik, tabi arada deredeki suyun sıcaklığınıda kontrol ederdik.
Yinede emeği geçenlere teşekkürler.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Muhtarin yapili olsa bile cikilamaz dedigi koye ulastiniz ama biz siz neler yasadiniz goremedik. Koy de olanlardan cok yolda yasananlarla ilgilenen biri oldugum icin biraz uzuldum.
Ne demisler varmak onemli degil, onemli olan yol` da olmak...
Hazir firsat bulmusken de tebrik etmek isterim. Ciddi bir emek, zaman ve mental olarak hazirlik gerektiren bir is bu yapilan. Diger bolumleri de yine ayni heyecanla izleyecegim o da ayri.
mrdnmz' Alıntı:
Muhtarin yapili olsa bile cikilamaz dedigi koye ulastiniz ama biz siz neler yasadiniz goremedik. Koy de olanlardan cok yolda yasananlarla ilgilenen biri oldugum icin biraz uzuldum.
Ne demisler varmak onemli degil, onemli olan yol` da olmak...
Hazir firsat bulmusken de tebrik etmek isterim. Ciddi bir emek, zaman ve mental olarak hazirlik gerektiren bir is bu yapilan. Diger bolumleri de yine ayni heyecanla izleyecegim o da ayri.
Aslında son 1 km de aksiyon vardı bayağı, kar kalınlığı yer yer 50-60cm di yolda ama malesef bölüm süresi kısa olduğu için hem offroad hem yol hikayesi hem de lazboard yarım saate sıkışmıyor :-\