TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orihon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,723
Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Tv De denk geldimi izliyorum güzel araçlar paylaşım için tşkler

Etiketler

ben programı kaçırmamaya bakıyorum,rehberlikle birlikte gayet zevkli bir şekilde izliyorum
emeği geçenlere teşekkürler
araçlara gelince becce üstad ın yeterli olanı yaptığına inanıyorum,zaten buda onların sorunu,eziyetini veya kolaylığını onlar çekecekler,programda amaç sadece offroad yapmak değil ,adı üzerinde gidilmesi veya ulaşılması zor yollardan hedefe ulaşıp.bizede oraları tanıtması

Selamlar

Bildiğim kadarıyla bu programın bir alternetifi yok aslında olmalı mesela ben bir ferrari yada dodge hemi charger oda olamadı mitsubishi evo ile - asvalt yolları - çekmeye hazırım ve müsaitim sponsor arıyorum bilginize. :smiley: bağdattan, fenerbahçeden, adalardan, modalardan, karlı dağların ardına diye :smiley:
aslında ülkemizde yıllardır benim düşüncem seninkini döver anlayışı içinde bir birimizi dinlemeden dostluğa kalp kırmamaya önem vermeden konuşuyor yada yazıp çiziyoruz.
Kullandığımız araçlar tamamiyle ithal adamlar bunları yapmak için uğraşmış çalışmış sancısını çekmiş biz hangi markaya sahipsek onu kavga edercesine savunuyoruz. zaten araç değiştirme ve ya modifiye etme bütçemiz oldukça kısıtlı bazı parçalar yurt dışından getiriliyor (eskiden çok daha zordu amerikadan bir modifiye kiti 6 ay da gelirdi o da getirtebilirsek ) ilk arabamın plakasını bile hatırlamıyorum ama o yıllarda kalbimi kıran bir arkadaşımı hala unutmadım.
zor yollar sponsorlu yada sponsorsuz bir emek vermiş çilesini çekmiş bizde kısıtlı bütçemizle yada yeterli bütçemizle bir şeyler yapmışız yada yapmaya çalışıyoruz kendimizce uğraşıp bizde çilesini çekiyoruz. markalar farklı düşünceler farklı bakış açımızda farklı olabilir. esas olması gereken saygı ve dostluktur. yani lastiğin inch i, tamponun winci için kalp kırmaya yada tartışmaya gerek yok. Her kim nerede bir program çekiyorsa yada kendi aracına bir modifiye yapıyorsa başarılar dilerim yaptığını burada paylaşırsa bende bir şeyler öğrenirim.

saygılar.

Selamlar

Keşke öyle bir şey olabilse bende co - pilotluk yaparım

saygılar

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Bildiğim kadarıyla bu programın bir alternetifi yok aslında olmalı mesela ben bir ferrari yada dodge hemi charger oda olamadı mitsubishi evo ile - asvalt yolları - çekmeye hazırım ve müsaitim sponsor arıyorum bilginize. :smiley: bağdattan, fenerbahçeden, adalardan, modalardan, karlı dağların ardına diye :smiley:
aslında ülkemizde yıllardır benim düşüncem seninkini döver anlayışı içinde bir birimizi dinlemeden dostluğa kalp kırmamaya önem vermeden konuşuyor yada yazıp çiziyoruz.
Kullandığımız araçlar tamamiyle ithal adamlar bunları yapmak için uğraşmış çalışmış sancısını çekmiş biz hangi markaya sahipsek onu kavga edercesine savunuyoruz. zaten araç değiştirme ve ya modifiye etme bütçemiz oldukça kısıtlı bazı parçalar yurt dışından getiriliyor (eskiden çok daha zordu amerikadan bir modifiye kiti 6 ay da gelirdi o da getirtebilirsek ) ilk arabamın plakasını bile hatırlamıyorum ama o yıllarda kalbimi kıran bir arkadaşımı hala unutmadım.
zor yollar sponsorlu yada sponsorsuz bir emek vermiş çilesini çekmiş bizde kısıtlı bütçemizle yada yeterli bütçemizle bir şeyler yapmışız yada yapmaya çalışıyoruz kendimizce uğraşıp bizde çilesini çekiyoruz. markalar farklı düşünceler farklı bakış açımızda farklı olabilir. esas olması gereken saygı ve dostluktur. yani lastiğin inch i, tamponun winci için kalp kırmaya yada tartışmaya gerek yok. Her kim nerede bir program çekiyorsa yada kendi aracına bir modifiye yapıyorsa başarılar dilerim yaptığını burada paylaşırsa bende bir şeyler öğrenirim.

saygılar.

+1

Fantastic Light' Alıntı:
''Çocukça eleştiriler.''
''Biz sanki bu işi bilmiyomuyuz.''
''Yok tamponu öyle olmuş, yükseltmesi böyle olmuş.''
''Çok zoruna giden varsa maliyetleri karşılasın.''

Bu nasıl bir ağızdır yahu ?

Sen kendini ne zannediyorsunda burada yorum yapıp fikrini belirten insanlara böyle sözler ediyorsun?

Öncelikle yapılan yorumlara doğru düzgün cevaplar vermeyi öğren Murat bey !..

[/

bravo

Lütfen!!!
Konusunda kendini ispatlamış, araçlarin hazirlanmasinda emeği geçmiş bu kişilere saygimiz olsun.
Elbet onlarinda vardir bir bildiği.
Bu işleri görsel kaygilardan ziyade, eldeki imkanlar ölçüsünde bilimine uygun tasarladiklarindan şüphem yok.
Kaldıki; herkes memnun edilcek diye birşeyde yok.
Kendilerine kazasiz belasiz günler diliyorum.

Okan bey iyidir arkadaşlar kendisiyle bir defa görüşme şansım oldu hep aynı programları yayınlıyorsunuz dedim kanalda montajcı sıkıntısı var 7 adet yeni çekim onu bekliyor demişti..
Bir şey daha var ki bu işler sponsorsuz çok sıkıntılı oluyordur biz buralarda ufacık bir offroad etkinliğini yapamıyoruz bugün zor yolları izledim araçlarda kumho venture kl71 lastik var benim hiç memnun olmadığım bir lastik sponsor sağlam olsa herşey daha iyi olabilirdi illaki
Hepsinede başarılar dilerim hiç olmasalardı ne izleyecektik Calio mu ? :D :D

Selamlar

Beyler bizim kültürümüzde offroad - ralli - chalenge - trophy - hi lift vs. yok zaten bütün kelimeler de yabancı ama bizim kültürümüzde saygı sevgi kalp kırmamak dünyaya örnek olacak şekilde var. Biraz hassas olmak kimseye zarar vermez ama o söyle dedi bu böyle söyledi. iyi de her kim ne söyledi ne dediyse dedi herkes iyi tarafından görse olumlu baksa kime ne zarar gelir ?
Bu programı zaman uygun gelmediği için pek fazla seyredemedim, yapımcılardan çekenlerden kimseyi tanımam. İzlediğim ve bildiğim kadarı ile yaptıkları taktir edilecek saygı duyulacak bir yapımdır. Çok derin uzun süreli çamur geçişleri kaya tırmanışları azgın dere geçişleri vs.kısaca hayalimizdeki hard offroad vs. olmayabilir, araç marka modeli tamponu lastiği yada başka bir şeyini yanlış olumsuz bulmuş olabilirsiniz. Hiç düşündünüzmü yada biliyormusunuz böyle bir organizsyonda en az ölçü ile yazıcam 1 ana araç 1 destek aracı 1 de levazım aracı olması gerekiyor ve ekipte mesela 5 dakikada şanzıman 4 dakikada 4 amortisör değiştirecek teknik elemanlar da olması gerekiyor ve ihtiyaç halinde ilk yardın ve nakil desteği de sağlanması lazım, ancak o zaman uzun soluklu bir yarışı bitirebilme ihtimaliniz olur denemeden bitirip bitiremeyeceğinizi kaçıncı olabileceğinizi bilemezsiniz. Bu şekilde bir yarışa hazırlaır gibi hazırlanmadıkça hayallerimizdeki offroad etkinliği doğaya meydan okuma olmaz, şu an bizim en büyük sınırımız meşhur Lopez belki başka bir yer, kalırsanız ne olur arkadaşın vinci yada aracı devreye girer resimler çekilir siteye konur ve yorum yaparız tebrikler deriz, harika etkinlik gezi deriz, yerleşim birimlerinden 50 - 100 km. uzakta kalırsanız bir de aracın bir yerleri kırılırsa imdat diye bağırırsınız kimse duymaz, Bu dizilerde en azından yol dışındaki çografyamızın güzelliklerini gördük, geçmiş medeniyetlerin tarihi kalıntılarını gördük, doğayı bitki örtüsünü vs. gördük (ben fazla izlemedim demekki fazlası da var ) en önemlisi bu yerlerin çoguna kendi araçlarımızla da ulaşabileceğimizi gördük. Daha fazlası olabilirmiydi ? para veya sponsorlarla baglantılı olarak çok daha fazlası olabilirdi. sonuç saygıyla taktir ettiğim bir olaydır.
Yapımcıların maharet beceri yok araç markası yok lastik yok vinc vs. eleştirisine gelince tabiiki eleştiricem, onların yol dışında yaptığı toplam km. den 1 metre fazlasını yaptığım zaman.
Zor yollar ekibine başarılar dilerim.

saygılar.

bu bir program, her program gibi seyirciye sunuluyor ve seyircinin
programı eleştirmek en doğal hakkı sadece burası yeri değil.

Bence kimse Zor yollari elestirmesin bizim kulturumuze aykiri, cakmadigimiz bir durum Turkun tek anladigi ata binip gezmek birde atla yapilan sporlar var, gecmiste kulturunde de offroad olmayan bisey. Jeepi sen mi urettin, pickupi sen mi urettin, deden mi pickupa bindi offroad yapti, baban mi pickupa bindi offroad yapti orfunde adetinde boyle bisey var mi onu sor once, bizi asar bu konularda yorum yapmak yani herkez haddini bilecek, kulturune yapanci konularda yorum yapmayacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR