Selamlar
Bildiğim kadarıyla bu programın bir alternetifi yok aslında olmalı mesela ben bir ferrari yada dodge hemi charger oda olamadı mitsubishi evo ile - asvalt yolları - çekmeye hazırım ve müsaitim sponsor arıyorum bilginize.

bağdattan, fenerbahçeden, adalardan, modalardan, karlı dağların ardına diye

aslında ülkemizde yıllardır benim düşüncem seninkini döver anlayışı içinde bir birimizi dinlemeden dostluğa kalp kırmamaya önem vermeden konuşuyor yada yazıp çiziyoruz.
Kullandığımız araçlar tamamiyle ithal adamlar bunları yapmak için uğraşmış çalışmış sancısını çekmiş biz hangi markaya sahipsek onu kavga edercesine savunuyoruz. zaten araç değiştirme ve ya modifiye etme bütçemiz oldukça kısıtlı bazı parçalar yurt dışından getiriliyor (eskiden çok daha zordu amerikadan bir modifiye kiti 6 ay da gelirdi o da getirtebilirsek )
ilk arabamın plakasını bile hatırlamıyorum ama o yıllarda kalbimi kıran bir arkadaşımı hala unutmadım.
zor yollar sponsorlu yada sponsorsuz bir emek vermiş çilesini çekmiş bizde kısıtlı bütçemizle yada yeterli bütçemizle bir şeyler yapmışız yada yapmaya çalışıyoruz kendimizce uğraşıp bizde çilesini çekiyoruz. markalar farklı düşünceler farklı bakış açımızda farklı olabilir. esas olması gereken saygı ve dostluktur. yani lastiğin inch i, tamponun winci için kalp kırmaya yada tartışmaya gerek yok. Her kim nerede bir program çekiyorsa yada kendi aracına bir modifiye yapıyorsa başarılar dilerim yaptığını burada paylaşırsa bende bir şeyler öğrenirim.
saygılar.