TRUMA COMBİ KAMPANYASI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan resul doğan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,585

resul doğan

Yeni Üye
GEZENBİLİR ÜYELERİNE TRUMA'DAN SICAK BİR KIŞ KAMPANYASI

Truma Türkiye distribütörlüğünün TRUMA-ALMANYA desteğiyle ilk kampanyasını gururla sunar;

Siz değerli karavancı dostlarımızın, hem kabinlerini hemde suyunu ısıtacak COMBİ D 6 ürünü 2230 € + KDV yerine sadece 1600 € +KDV'dir.

Ayrıca diğer kombi ürünlerimizde de kampanyamız mevcuttur.

Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.

combi_d_detail_xl.jpg

Etiketler
Ynt: TRUMA COMBİ KAMPANYASI

Resul Bey.Merhaba benim çekme karavanda truma elektrikli boylerim var.Kamp dışı konaklamalarımda elektrik olmayan yerlerde sıcak su temini için trumanın ne gibi alternatifleri mevcut bilgi verirmisiniz selamlar..

mustafayetim' Alıntı:
Resul Bey.Merhaba benim çekme karavanda truma elektrikli boylerim var.Kamp dışı konaklamalarımda elektrik olmayan yerlerde sıcak su temini için trumanın ne gibi alternatifleri mevcut bilgi verirmisiniz selamlar..

Mustafa bey merhabalar ;
Truma boiler serisinde ;
Truma Therme TT-2 (5 litre su kapasitesi)
Truma Elektrobiler (14 litre su kapasitesi)
Truma B-10 (gazlı 10 litre su kapasitesi)
Truma B-10 EL (gazlı-elektrikli 10 litre su kapasitesi)
Truma B-14 (gazlı 14 litre su kapasitesi)
Truma B-14 EL (gazlı-elektrikli 14 litre su kapasitesi)

Truma su ısıtma sistemleri olarak mevcut olan modeller bunlardır. Sizin kullanım amacınıza bağlı olarak sadece gazla çalışan modelini veya gaz-elektrik (her ikisiylede suyu ısıtabilen) modeller mevcuttur. Ayrıca 10 ve 14 litre olmak üzere iki seçenekli hacimleri mevcuttur.

İlginiz için teşekkür ederim .

Resûl Bey verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim.Benim gibi çekme karavan kullananlar için karavana konacak bu ilave aksesuarlar için ağırlık çok çok önemli .yazdigniz bu boileerin ağırlıklarınıza
yazarsanız memnun olurum.Ayrica truma gibi çok kaliteli bir markayı ayağımıza kadar getirdiğiniz için çok tesekkur ederiz.

Hymer çekme karavanım için 14.5 kilo ağırlığında omnistor caravan Style 4500 Tente almak için araştırmalarımın sonunda Almanya fiatinin 350 Euro olmasına rağmen adapazarindaki bir firmaya 600 Euro'ya sipariş verdim. Bursa'dan bir firma 1000 Euro fiat verince bu 600euro ucuz geldi.
Anlatmak istediğim Termosa firmasının Truma markasının temsilciligi almasının biz karavancilara
Ne kadar fayda sağlayacak olması
Bu nedenle Termosa ya tekrar teşekkürler.İnsallah yeni firmalar yeni temsilciler alarak bu tür malzemelere daha kolay ve daha ucuz ulaşmamızı saglar.

Resul bey merhabalar
Merhabalar ben Ankara Gezenbilir karavan bölümünden Ümit Tiryaki (centilmen) Truma ürünlerinde kampanya olduğunu belirtir yazınızı okudum ama sitenizde detayları göremedim malesef. Yeni aldığım T5 Transporter aracıma dizel sıtıcı alarak montaj ettirmeyi planlıyorum. Tipler ve kampanya ücretleri , montaj hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
centilmen06@gmail.com
05362460909

Resul Bey merhaba
Ben de İzmir den Burak Yalçın kendi karavanımı yapmaktayım.Kısmetse sizi combi için arayıp bilgilenmek ve sipariş vermek isterim.
Saygılar
Burak Yalçın 0 536 437 22 97

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR