KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Resul Bey.Merhaba benim çekme karavanda truma elektrikli boylerim var.Kamp dışı konaklamalarımda elektrik olmayan yerlerde sıcak su temini için trumanın ne gibi alternatifleri mevcut bilgi verirmisiniz selamlar..
Resul Bey.Merhaba benim çekme karavanda truma elektrikli boylerim var.Kamp dışı konaklamalarımda elektrik olmayan yerlerde sıcak su temini için trumanın ne gibi alternatifleri mevcut bilgi verirmisiniz selamlar..
Mustafa bey merhabalar ;
Truma boiler serisinde ;
Truma Therme TT-2 (5 litre su kapasitesi)
Truma Elektrobiler (14 litre su kapasitesi)
Truma B-10 (gazlı 10 litre su kapasitesi)
Truma B-10 EL (gazlı-elektrikli 10 litre su kapasitesi)
Truma B-14 (gazlı 14 litre su kapasitesi)
Truma B-14 EL (gazlı-elektrikli 14 litre su kapasitesi)
Truma su ısıtma sistemleri olarak mevcut olan modeller bunlardır. Sizin kullanım amacınıza bağlı olarak sadece gazla çalışan modelini veya gaz-elektrik (her ikisiylede suyu ısıtabilen) modeller mevcuttur. Ayrıca 10 ve 14 litre olmak üzere iki seçenekli hacimleri mevcuttur.
Resûl Bey verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim.Benim gibi çekme karavan kullananlar için karavana konacak bu ilave aksesuarlar için ağırlık çok çok önemli .yazdigniz bu boileerin ağırlıklarınıza
yazarsanız memnun olurum.Ayrica truma gibi çok kaliteli bir markayı ayağımıza kadar getirdiğiniz için çok tesekkur ederiz.
Hymer çekme karavanım için 14.5 kilo ağırlığında omnistor caravan Style 4500 Tente almak için araştırmalarımın sonunda Almanya fiatinin 350 Euro olmasına rağmen adapazarindaki bir firmaya 600 Euro'ya sipariş verdim. Bursa'dan bir firma 1000 Euro fiat verince bu 600euro ucuz geldi.
Anlatmak istediğim Termosa firmasının Truma markasının temsilciligi almasının biz karavancilara
Ne kadar fayda sağlayacak olması
Bu nedenle Termosa ya tekrar teşekkürler.İnsallah yeni firmalar yeni temsilciler alarak bu tür malzemelere daha kolay ve daha ucuz ulaşmamızı saglar.
Resul Bey merhaba
Ben de İzmir den Burak Yalçın kendi karavanımı yapmaktayım.Kısmetse sizi combi için arayıp bilgilenmek ve sipariş vermek isterim.
Saygılar
Burak Yalçın 0 536 437 22 97