<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Türk Kangal Çoban Köpeği Üretimim Başladı</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="oguzhan3434" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
oguzhan3434' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
65bin tl masrafiniz var o zaman siz 65 kopek sattiktan sonra fiyati daha da indiriceksiniz oyle mi ?cunki yatirim maliyetiniz bitmis oluyo,o zaman sadece bakim ve yiyecek parasina kopek vericeksiniz cunki siz bu ise gonul verdiniz dimi ? Kopek piyasasi kucuk bi piyasa sizde onlari taniyosunuz emin olabilirsiniz.tabiki sizden veya baska bir canli tuccarindan kopek almaktansa barinaktan kopek alirim.<br />
<br />
<br />
Sent from my iPhone using Tapatalk
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Bey efendi her ay 1000 Tl yem yiyorlar. Bunun yanında en düşük aşı fiyatı 35 Tl veteriner masrafları vs birçok kalem masrafın olduğunu bilmenizi isterim ve sizin bilmeden yaptığınız suçlamayı kınadığımı bilmenizi isterim eyer Bursaya yolunuz düşerse beklerim, Benim köpeklerimi de görmenizi isterim ve sizi çok yakınımda bulunan gerçekten tam anlamıyla ticareti için kurulmuş köpek çiftliği mevcut birde orayı göstereyim siz o zaman karar verin. Ben KÖPEK IRKLARI VE KİNOLOJİ FEDERASYONU üyesiyim köpeklerim üretim kuralları uygulanır kontrolü yapılır, soy kayıtları tescillidir.</div>