Tüm Araçlar İçin Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zerzul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 381
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,797
Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker

Turhan Bey selamlar,

E-posta adresime bir boş e-posta gönderir misiniz. Size göndereceğim bir iki görsel ve bahsetmem gereken şeyler var da ;D

teşekkürler.

Etiketler

nevzat' Alıntı:
çalışmayı beklemedeyim selamlar.

nevzat bey unuttuğumdan değil inan şirketin işleri çok yoğun ondandolayı ilgilenemedim ama en kısa zamanda yani önümüzdeki hafta bakacam inşallah

saygılar

zerzul' Alıntı:
nevzat bey unuttuğumdan değil inan şirketin işleri çok yoğun ondandolayı ilgilenemedim ama en kısa zamanda yani önümüzdeki hafta bakacam inşallah

saygılar
tamamdır bekliyorum ben sizi.zaten benimde çok acelem yok.kolay gelsin.

Hocam şu ekteki resimdeki gibi olabilir

ama daha şekilli bir çerçeve de olabilir

lütfen 3 tane olsun ayrıca hesap bilgilerini özelden atarsanız sevinirim

yaşar

zerzul' Alıntı:
merhaba yaşar bey internetten araştırdım fakat bulamadım bana linkini yollarsanız aynen yapıp yollarım bu arada "levye on board" süper olmuş ;D

selam turhan bey ben aracımı birazdaha güzelleştirmek istiyorum aracım resmini yükledim ve sizin ilanlarınız içinden de seçim yaptım bana seçtiklerimin fiyatı ne kadar tutar acaba ve ödemeyi nasıl yapıyoruz acaba istanbulda yaşıyorum yeriniz istanbuldaysa elden nakit ödeme yaparak teslim alabilirim

selam turhan bey ben aracımı birazdaha güzelleştirmek istiyorum aracım resmini yükledim ve sizin ilanlarınız içinden de seçim yaptım bana seçtiklerimin fiyatı ne kadar tutar acaba ve ödemeyi nasıl yapıyoruz acaba istanbulda yaşıyorum yeriniz istanbuldaysa elden nakit ödeme yaparak teslim alabilirim birde anadolu kartalının ebatları 70x70 olabilirmi kaputta kullancam 1 adet -türk bayrağı kapılarda 2 adet - haydi çamura logosu araç yanlarında 2 adet -(ayı) figür ünüde arka camda kullancam beni bilgilendirirseniz sevinirim

vay be gözümden kaçmış burası

bence çalışmalarınız harıka ama turkıyede şu eksik bir site kurup belli olçulerde yapıp satmak buna inanın çok ihtiyaç var