Tüm Ayrıntısı ile Beypazarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan liveistodie Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,236

liveistodie

Ana Kamp
bir hafta sonu kenddim düzenledğim beypazarı yürüyüşünü sizlere anlatmak istedim.
kapsamlı bir harita hazırladım hatda bu yere gidenler fotografları görünce sen hangi ildeki beypazarına gitdin dediler.
başlıyorum anlatmaya :
ankamall önünde 6tl ye beytaş otobüslereine binerek 1.15 dk da beypazarında indim.maden suyu şadırvanı önüne gelerek yürüyüşümü buradan başlattım.inözü vadisi 5km uzaklıktaydı. etklili kılmak için inözü çayını yanıma alarak güzergaha bikaç ekleme yaptım.

1.si selçuklu kümbeti 13.yy eseri. dua okunmassa olmazdı içerisinde yatır bulunmakda..dışarısı 35 derece iken içerisi sanırım 5-6 derece
2.si yediler türbesi. horasandan gelen hacı bektaşı veli öğrencileri. içeride 7 adet mezar bulunmakta.
3.olarak vadiye vardım.uzak yakın fotograflar aldım çeşitli uş türleri var ve kuş gözlemcileri ve fotografçıları için en uygun yer.
4. inözü deresine inerek köprüden fotograflar aldım.
5.dere kenarı yürüyerek şehre en yakın istikameti haritamdan buldum(7km geçti)
6.imarethane yi bularak çarşıya indim halkevi ve müzeye geldim.
7.suluhanı fotgrafladım.(restore çalışması bile durmuş,mahfedilmiş bir yer.)
8.yaşayan müzeye gitdim
9.asırlık çınar ağacını buldum.:smiley:)
dscf7001u.jpg

10. arkeoloji müzesi kesinlikle görülmesi gereken yerler arasında.
11. hıdırlık tepesi

hıdırlık tepesinde yemek yok . evden ne getirmişseniz artık afiyet olsun :smiley:)
dscf7025x.jpg

dscf7043.jpg

dscf7048v.jpg

dscf7033.jpg

dscf7089k.jpg

Etiketler

Ynt: Tüm Ayrıntısı ile Beypazarı

fotograf eklemenin azizliğine ugradım ancak tekrar gitcem 1 austos. siz söyleyin ben giderim eksik kalmasın

yazdıklarımı düzeltebilsem keşke fotografları düzenliycem ama olmuyor

Fotoğraflarda yapmak istediğiniz düzenlemeleri yeni bir mesaj ile yapın ben bu mesajı ilk mesajınızın yerine alarak size yardımcı olurum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,160
Kayıtlı Üye Sayımız
166,869
Kaydolan Son Üyemiz
smmpaneel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR