Tüm Bursa Rotaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deepnatur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,047
Ynt: Tüm Bursa Rotaları

tavsiyeler için teşekkürler..
yalnız hangi parkur hangi mevsimde gidilebilir, yada şöyle sorayım; bu rotalarda ilerleyeceğimiz en eksterem hava şartı nedir?

Etiketler

bursa çevresi 10'dan fazla rota kaydettim. hepsi de çok güzel yerler. http://www.wikiloc.com/wikiloc/user.do?name=cagatay adresinden inceleyebilir ve gps datalarını indirebilirsiniz.

sevgili çağatay tüm rotalarını inceledim.Siz ekşını seviyorsunuz galiba

Üstadlar ben dağ yürüyüşlerinin en amatör noktasındayım...5-6 kişilik doğa sever bir grubuz bursa kaplıkayadan bakacak'a çıkmak istiyoruz fakat rota ve yol hakında en ufak bir fikrimiz bile yok.. İŞ stresini uludağın o güzel doğası ile sirkelemek istemekteyiz ne tavsiye edersiniz?

Irmak beye sonuna kadar katılıyorum

Kestel'den (orhaniye köyü) göllere çıkabilir, kamp kurup ertesi gün otellere devam edebilirsiniz.
http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1828561
sağanak yağmur ve fırtına yüzünden ıslak bir şekilde geceyi geçirdikten sonra aynalı göl yakınlarına gelmişken geri döndüm. ammman yanınızda panço bulundurun.

küçük bir bilgilendirme..

bildiğiniz üzere Uludağ Milli Park bölgesi.. doğa yürüyüşlerini valilik emri ile izinli olarak yapmak gerekiyor, en azından yerel kolluk kuvvetine güzergah hakkında bilgi ve irtibat numarası verilmesi gerekiyor ki olumsuz bir durumda yardım ve müdahale daha hızlı olsun.. ayrıca her ne kadar dikkat edilse ve yerde ateş yakmanın keyfi ayrı olsa da, bizlerden sonraki nesilleri de düşünmemiz gerekiyor.. yerde ateş yakıldığı sürece her yeni gelen "izlerin üzerinde ateş yaktık" bahanesiyle ateş yakıyor.. kendine fazla güven olumsuz sonuçlar doğurur.. ve ayrıca çadır alanı olarak belirlenmiş yerler haricinde çadır kurmak izne tabi.. keyif yapmak, doğanın tadını çıkartmak için gittiğiniz faaliyetlerden ceza makbuzuyla dönmek zorunda kalmamanız dileğiyle.. saygılar..