KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Tüm Subaru Araçların orjinal 0 yedek parçaları
ardass'a katılıyorum, bu soruları cevaplarsanız iyi olur. Ayrıca servis hizmetiniz var mı ve yedek parçaların listesi mevcut mudur? Jaspa serviste online alışveriş ve kargolama hizmeti sunuyor (servisi de var). Bu servisten bir farkınız var mı (fiyat, kalite vs. açısından örneğin)?
web adresim yok
parça fotoğraflarından kastınız siz benden hangi parçayı istiyorsunuz
her parçanın garantisi aynıdır.
eğer şasi numarası ile isteğiniz parçayı tam olarak anlatırsanız olmama gibi bir şansı olmaz.
kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm genelde siparişleri telefon yoluyla alyorum. siteyide pek takip edemiyorum çünkü şuan sivil savunma olarak yeni bir yapılanmadayız ve çok yoğunum kusura bakmayın yarın parçanızla ilgileneceğim...
parcayı baska bi yerden sipariş verdim ben ama bi sorum olacak ımpreza baskı balata ile hyundai baskı balata arasında ne fark var ikisinin ölçüleride birbirine uyuyor ve aracımda sabahları caliştıruınca cig benzin atma olayı var ve zaten ilk çalişişida normal degil bogularak calişiyor nasıl yarımcı olabilirsiniz ? hangi parca arızalı olabilir ? ve oksijen sensörü varmı elinizde arac 2007 model 1,5
2006 model Subaru Forester 2.0X için şaft arıyorum. Yetkili servis parça numarasını 27111FA001 olarak verdi. Bu parçanın elinizde olup olmadığını ve orjinal 0 fiyatını öğrenebilir miyim?