T TurgutB Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 17 May 2011 #1 Herkese merhabalar Önceden bu konuşuldu ise kusura bakmayın lütfen ben bulamadığım için sormak istedim : Tüplü dalıştan ne kadar zaman önce ve ne kadar zaman sonra uçağa binmek tehlikeli değildir acaba ? Selamlar Turgut B.
Herkese merhabalar Önceden bu konuşuldu ise kusura bakmayın lütfen ben bulamadığım için sormak istedim : Tüplü dalıştan ne kadar zaman önce ve ne kadar zaman sonra uçağa binmek tehlikeli değildir acaba ? Selamlar Turgut B.
ASMİNNN GİTMEK GEREK Mesajlar 127 Tepkime Puanı 0 18 May 2011 #2 Ynt: Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati Başına da sonuna da 24 saat koymanızda fayda var.
T TurgutB Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 18 May 2011 #3 Ynt: Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati Cok tesekkurler
borntobedeep Ana Kamp Mesajlar 45 Tepkime Puanı 0 Web www.scubatr.com 26 May 2011 #4 Ynt: Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati ASMİNNN' Alıntı: Başına da sonuna da 24 saat koymanızda fayda var. Genişletmek için tıkla ... Dalıştan önce uçuş yapmış olmanızın bir tehlikesi yoktur. 30 metre ve altına dalış yaptıysanız 48 saat uçmamanız gerekir.
Ynt: Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati ASMİNNN' Alıntı: Başına da sonuna da 24 saat koymanızda fayda var. Genişletmek için tıkla ... Dalıştan önce uçuş yapmış olmanızın bir tehlikesi yoktur. 30 metre ve altına dalış yaptıysanız 48 saat uçmamanız gerekir.
ASMİNNN GİTMEK GEREK Mesajlar 127 Tepkime Puanı 0 27 May 2011 #5 Ynt: Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati borntobedeep' Alıntı: Dalıştan önce uçuş yapmış olmanızın bir tehlikesi yoktur. 30 metre ve altına dalış yaptıysanız 48 saat uçmamanız gerekir. Genişletmek için tıkla ... Dalış yapmadan önce vücudun fiziken yorgun olup olmaması çok önemli. Seyahatin hemen peşine dalış yapılmasını bunun için doğru bulmuyorum. Yaptığım derin dalışların hepsinde bilgisayar 24 saat uçak uyarısı verdi.
Ynt: Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati borntobedeep' Alıntı: Dalıştan önce uçuş yapmış olmanızın bir tehlikesi yoktur. 30 metre ve altına dalış yaptıysanız 48 saat uçmamanız gerekir. Genişletmek için tıkla ... Dalış yapmadan önce vücudun fiziken yorgun olup olmaması çok önemli. Seyahatin hemen peşine dalış yapılmasını bunun için doğru bulmuyorum. Yaptığım derin dalışların hepsinde bilgisayar 24 saat uçak uyarısı verdi.
Engin YILDIRIM Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 Web www.4deniz.com 7 Haz 2011 #6 Ynt: Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati Eğer dalıcıysanız yapmış olduğunuz dalışlara göre ne kadar sonra uçmayacağınızı deko tablonuzdan öğrenebilirsiniz.
Ynt: Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati Eğer dalıcıysanız yapmış olduğunuz dalışlara göre ne kadar sonra uçmayacağınızı deko tablonuzdan öğrenebilirsiniz.