Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TurgutB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,327

TurgutB

Yeni Üye
Herkese merhabalar

Önceden bu konuşuldu ise kusura bakmayın lütfen ben bulamadığım için sormak istedim :

Tüplü dalıştan ne kadar zaman önce ve ne kadar zaman sonra uçağa binmek tehlikeli değildir acaba ?

Selamlar

Turgut B.

Etiketler
Ynt: Tüplü Dalış Öncesi ve Sonrası Uçak Seyahati

Başına da sonuna da 24 saat koymanızda fayda var.

borntobedeep' Alıntı:
Dalıştan önce uçuş yapmış olmanızın bir tehlikesi yoktur.

30 metre ve altına dalış yaptıysanız 48 saat uçmamanız gerekir.

Dalış yapmadan önce vücudun fiziken yorgun olup olmaması çok önemli.
Seyahatin hemen peşine dalış yapılmasını bunun için doğru bulmuyorum.
Yaptığım derin dalışların hepsinde bilgisayar 24 saat uçak uyarısı verdi.

Eğer dalıcıysanız yapmış olduğunuz dalışlara göre ne kadar sonra uçmayacağınızı deko tablonuzdan öğrenebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR