Ben otuz senedir kayak sporu ile uğraşıyorum, aynı zamanda üç senedirde Dağcılık Kulubüne üyeyim yani dağlara gidiyorum, ben on sekiz yaşlarındayken (41 yaşındayım) sırtımızda kayaklarımızla teleskinin son çıktığı noktadan saatlerce yürüyerek dağların zirvesine çıkıp eldeğmemiş yani ezilmemiş kar larda kayak yapmak en büyük zevkimizdi şimdi bunun adı Tur kayağı olarak geçiyor tabii helikopterle yapılan yani Heli skiing farklı burda sadece kayak ile iniş yapmak geçerli, bunu dağcılıkla bu sporu yapmanın zevki hiçbirşey de yok, iki senedir tur kayağı ile uğraşıyorum ve türkiyede bazı dağların zirvesi buna çok müsait , Ağrı zirvesinden inerkende 4800 kayalığı veya siirt yönünde doğru olan kısımda ve cehennem deresini geçmek için keşke ayağımda kayaklarım olsaydı diye içimden geçmedi desem yalan olur.(resim aşşağıda) Evet arkadaşlar benim dağcılık kulübüyle tur kayağı adına bir girişimim ve eğitim düşümcem var fakat diyorumki Gezenbilir ailesi ile Tur kayağı ekibi kuralım ve dağlara gidelim ne dersiniz, Dağlara gidelim kendi rotalarımızı çizelim,,evet düşüncelerinizi bekliyorum....