Turhal Çevresi Off-Road Test ve Keşif Gezisi (04 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,327
Ynt: Turhal Çevresi Off-Road Test ve Keşif Gezisi (04 Aralık 2008)

Abi biz garajda kanarya beslemiyoruz. O ne isterse veriyoruz.

Bu arada son ve en heyecanlı su videosunu üç defa yüklememe rağmen hala ortada gözükmüyor. Son videoyu artık yarın koyarım. Affınıza sığınarak eve gidiyorum. Herkese iyi geceler...

Etiketler

teşekkürler video ve foto.lar için çok geylenceli olmuş.

Cj kullanicisi naylon Off-road cu olmamali zaten. Gereken yapilmis hakki verilmistir. Super paylasim
icin tesekkurler. ;)
(tel.den yazdim) yazilim Q :(

Gerçekten çok güzel olmuş. Sizleri kutluyorum,belki arkadaşlarınız amacına ulaştı ama (sizi batırmakla)bu işin güzelliği bence, zahmetsiz hiç bir şeyin tadına ulaşılamıyor. Bu paylaşım için Göktuğ Bey ve arkadaşlarına teşekkürler.Ellerinize,emeğinize sağlık.

abi traktör lastikleri şart oldu artık bizim jeep e yoksa oralarda kalmacak bir jeep degil.

çok güzel bir gündü beni misafir eden göktuğ abime tekrar teşekkür ederim

günün sonunda da olsa amacıma ulaştığımdan dolayı batırdım o dev cj yi batırdım ya ;D ;D bu arada cj kullanmanın zor olduğunuda anladım iki cj yide kullandım önüm arkam sağım solum hiç biri göremedim :D :D göktuğ abinin snorkel dispritör ve vinç sınıfı fazlasıla geçti vinç resmen suyun içindeydi

Uğur kardeş yine kendini çektirmedin. Su almasından dolayı çekmem, çekmelerden sayılmaz. Ama şart oldu sana bir dizel defender alacam. O zaman çekmenin zevki çıkar ;D

İşte son video photobucket kabul etmedi artık bununla idare edeceğiz.

http://good-times.webshots.com/video/3007712930104488924cRzgxn

emeğinize sağlık güzel gezi olmuş ....

Çok güzel oynamış ve test etmişsiniz araçları. Emeğinize sağlık ve paylaşım için teşekkürler...

göktuğ güzel gezi olmuş resimler güzel resim ebatını az daha büyük atarsan görsel açıdan daha güzel olur

göktuğ bey yine döktürmüşsünüz cj nin hakkını veriyosunuz ne diyeyim

son video süper göktuğ ;D hızlandırman iyi olmuş videoyu ;D çabuk çıkmış cj dalış kıyafetiyle girseydin hehehe ;D elinize sağlık ;)

Tebrikler ve paylasimlariniz icin tesekkurler arkadaslar, sizin bu guzel off-road deneyimlerinizi ben yeni izleyebildim ...
Bu arada demekki bu macerayi yasayan arkadaslar gibi araclari cok iyi pilotlar kullandiginda CJ lerde bir Defender kadar yetenekli olabiliyormus onuda gormus oldum ...
( Bu saka tabii alinmayin ltf ) :smiley:
daha nice keyifli geziler sizlere
Ertugrul

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR