Turhal ve Çevre Dağlar Off-Road Gezisi (18 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,534
Ynt: Turhal ve Çevre Dağlar Off-Road Gezisi (18 Nisan 2009)

goktuğ supesinn konuşturmuşun gine cj yi

araçsın sesinden bakımlı olduğuda anlaşılıyor fatsa festivali için hazırsın sanırım ( bu arada kalan bakiyeyi unutmadım )

araça sr 4 den sonra ne şanzıman koydun ?

Etiketler

GÖKTUĞ araç odun parçasından sonra bayağı güzel bir hal almış.demek ki tabiat ananın eli değmesi gerekiyormuş.Bu arada fazla yorma canavarını uzun soluklu gezilerimiz başlıyor ona göre.Bu arada bende yedek parça olarak bir öne bir de arkaya makas burçları aldım yanıma tabi bir elektronik beyin.

Öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

Bizde gezi yapma çok kolay şantiyeden çıktık mı iş bitiyor.

Serdar kardeş ben unuttum boşver. :D Şu anda üzerinde T19A heavy duty şanzıman var. Yani enter şanzımanı da deniyor sanırım..

Sinan abi ben uzun soluklu kısa soluklu, işler müsait olursa her yere gelebilirim. Bu arada senin karbüratör nedir. 4 bare mi?

Jeep: AMC 258 I6:
AMC 258 1971 yılında lanse edilmiş ve J-serisi pick-uplarda, Wagoneerlarda ve 1972 den sonra CJ lerde kullanılmıştır.1990 lara kadar kullanılan bu makine Wranglerlar da da görev almıştır.232 makinenin bor edilmiş halidir, ucuzdur, tork ve Hp sini düşük devirlerde verebilme özelliği vardır. 258 fabrikasyon olarak karbüratörlü gelir. Carter BBD karb.ly olanlar off-road un en performanlı ve en popüler akinelarından biridir
258 ‘79-‘81 CJ lerde, bazıları 1bbl karb bazılarıda 2bbl karb.
Bore x Stroke 3.75" x 3.90"
Hacim 258 (4.2L)
Sıkıştırma 8.3:1
Beygir gücü 110@3500
Tork 195@2000
Ana Yatak 7
Kam OHV
Besleme 1bbl and 2bbl

sevgili göktuğ bendeki 2 boğazlı carter karbüratör bunla alakalı montaj yada döküman istersen (yalnız ingilizce ) gönderebilirim.Nasıl ayarı yapalır nelere dikkat etmek lazım gibilerinden.Tabi farklı karbüratör çeşitleride var bana üzerinde yazan numaraları yazarsan hangisi olduğunu bulmaya çalışırım

Göktuğ gibi ev sahibine can kurban. Misafirinin durumu nasıl ? :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Göktuğ gibi ev sahibine can kurban. Misafirinin durumu nasıl ? :smiley:

Dikkat ederseniz zor yerleri geçerken hep tek başımayım, kimse yanıma binmek istemiyor ;D Misafir kardeşimizde kibarca inmek istedi, dışardan daha güzel izlerim dedi ;D

motor kilometre yaptıkça motorun sesi daha da güzel oluyor videodan da belli oluyor daha tok ve kuvvetli çıkıyor ses......

çok güzel gezi olmuş motorunuza ellerinize sağlıkk..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler