Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Edirne'de görmek istediğim diğer bir yer de Saint Georg Kilisesi idi.
1880 yılında önceki kilise arazi üzerine yapılan bu kilise 1889 yılında tekrardan restorasyona uğramış. Çok detaylı ve ince bir taş-ahşap işçiliği var kilise üzerinde ve içinde.
Ziyaret günü olmamasına rağmen beni içeri kabul eden ve bir güzel gezdiren Bulgar aileye teşekkür ediyorum tekrardan.
Çok iyi korunan bir kilise ve hala ibadete açık. Sınırötesinden ibadete-ziyarete gelenler bile var.
Sırada II. Bayezit'in Tunca Nehri kıyısına yaptırdığı külliye var. Kapıkule eski yolu üzerindeki bu medrese hala çok dimdik ayakta. Güzel bir restorasyondan geçmiş. Yol üzeri bunu da fotoğrafladım.
Buradan sınır boyuna geçip misafiri karşılıyorum ve yazlığa dönüyoruz.
Yıllık bakımlarını yapmama rağmen, rahat durmuyoruz ve iki gün hem ihtiyarı dinlendirip, hem birşeyler öğrenip, vakit geçiriyoruz.
Valf ayarı konrol edildi. Bujiler değişti. elektrik tesisatı ile ilgili sorularım cevaplandırıldı...