Türkiye Kamp Karavan Dünyası; Rotalar ve Gezi Önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,063
Ynt: Türkiye Kamp Karavan Dünyası; Rotalar ve Gezi Önerileri

Ana konu başlığı olarak KARAVAN KAMP YERLERİ olarak açılır .Bu başlık içinde illerin isimleri sıralanır,gezmek isteyenler bulabildiğince bilgilerden faydalanır.Geziyi bitirenler ilave bilgiler koyar.Bilgiler zenginleşir.Bu sadece paralı kampları değil, tüm kamp alanlarını kapsar.Örnek olarak kış döneminde Muğla-Ortaca belediyesinin Sarıgerme kamp alanı ücretsiz. Elektrik alırsanız onun ücretini ödüyorsunuz. Su var ,kış döneminde sakin ,deniz ,orman,kumsal,ihtiyaçları temin yeri var.Hangi ile gidecese bilgileri edinip aradığını bulur ve rahat eder. Ayrıca yaz döneminde de hizmet cüzi bir giriş ucreti ile.Ama kalabalık ve gürültülü.

Ben hep takipteyim....

Konuyla ilgili gelişme yok galiba

Bu yazıları yazarken lütfen koordinatları da yazarsanız çok sevinirim böylece googlede yada başka bir harita üzerinde o noktayı bulmak kolaylaşacak ne dersiniz

Merhaba Arkadaslar Fikir cok Güzel yapilabilir ve kisa ve öz bir sekilde bilgiler yazilir ve Kalinan yerden bir tane fotograf yeter.
ben 2 adet örnek koyayimve bir bakin.
http://www.womonavigation.de/wohnmobilstellplatz
http://www.stellplatz.wohnmobilforum-schweiz.ch/

Ynt: Türkiye Kamp Karavan Dünyası; Rotalar Ve Gezi Önerileri

Merhaba,

Gezenbilir çok faydalı ve detaylı bilgi edinmek isteyenler için forumları taramak en iyisi.
Ancak kısa öz referans bilgilerine ulaşmak için forum formatının en uygun çözüm olduğunu düşünmüyorum.

Rota ve konaklama alanlarıyla ilgili referans bilgileri sürekli redaksiyon ve güncelleme isteyen işlerdir. Bunun için en doğru çözüm ya bir web özel web sitesi ya da mobil uygulama yapılmasıdır. Açıkçası bu işi organize etmeye talip olabilirim. Bir bilişim danışmanlık firması sahibiyim. Kullanıcılara sembolik bir fiyata bu hizmet sağlanabilir ve gezenbilir arşivinin katkılarıyla da ticari bir model oluşturulabilir. Aksi taktirde kişisel çabalarla bu işler hevesle başlar ama sonuca varmaz.

Ynt: Türkiye Kamp Karavan Dünyası; Rotalar Ve Gezi Önerileri

Aslında foruma Geyikli Bozcaada'dan başlayıp ege sahillerini güneye doğru takip eden bir rota ve konaklama noktalarını (camping ve özellikle camping dışı) sormak için gelmiştim. Önerisi olan var mı acaba (çekme karavan ile)

Teşekkürler