Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği' nin Kampanyası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayna Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,684

ayna

varmak değil...gitmek!
Bu etkinliğe Hayrettin Eremitlioğllu ile beraber denizden destek veriyorum....Katılacak başka arkadaşlarıda bekleriz....

''Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin
Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyası

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) 1998 yılından bu yana; öncelikle omurilik felçlileri olmak üzere tüm ortopedik özürlülerin tıbbi, mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümlerine yönelik ulusal ve uluslararası alanlarda çalışmalar yapmaktadır. TOFD, başarılı ve yaygın çalışmaları nedeniyle 03.05.2004 tarih ve 2004/7252 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla “Kamu Yararına Çalışan Dernek” statüsünde hizmet vermektedir.
Ağır özür grubu içinde yer alan insanların; başkalarına bağımlı olmadan çalışabilmesi, okula gidebilmesi, alışverişe çıkabilmesi kısacası hayatını nispeten kendisi yürütebilmesi ve bağımsız hareket edebilmesinin ön koşulu Akülü Tekerlekli Sandalye’ye sahip olmasıdır. “Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyamız” kapsamında bugüne kadar 81 ilde 2200 adet akülü tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine teslim edilmiştir. Ancak daha 3000 kişinin acil akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacı için derneğimize başvuruda bulunması nedeni ile kampanyamız devam etmektedir.
KAMPANYAYA ADIM ADIM OLUŞUMUNUN KATKISI
Adım Adım Oluşumu’nun amacı; sporun bir araya getirici işlevini temel alarak, sportif faaliyetler aracılığıyla yardım/destek/bağış farkındalığına katkıda bulunmaktır. 2008 yılında Akülü Tekerlekli Sandalye Kampanyamız’a destek vermeye karar veren oluşumun 62 gönüllü koşucusu 2 Mart 2008’de Öger-Antalya Maratonu’nda koşmuş ve çevrelerinden topladıkları yardımlarla 57 adet akülü tekerlekli sandalye bağışlanmasına aracı olmuşlardır.
Aynı amaçla, 26 Ekim 2008’de düzenlenen Avrasya Maratonu’na katılan 79 Adım Adım gönüllü koşucusu bu yarışı tamamlayarak, 74 adet akülü tekerlekli sandalye bağışlanmasını sağlamışlardır.
KAMPANYAMIZA SAĞLAYACAĞINIZ KATKI BİZLER İÇİN BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR

Halen akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan binlerce kişi sırada beklemektedir. Bu nedenle kampanyanın daha geniş kitlelere duyurulabilmesi için her türlü desteğe ihtiyaç duymaktayız. Kampanyamıza destek sağlanabilmesinin bir yolu da faturalı SMS hatlarından 3430 ‘a 5TL karşılığında gönderilen mesajlardır.

AVRASYA MARATONU’NDA kampanyamızın daha çok destek görmesi ve geniş kitlelere duyurulabilmesi için bize vereceğiniz destek bizler için büyük önem arz etmektedir. Denizden teknelerle, Maraton güzergâhında seyredilmesi ve mümkünse teknenin belirli yerlerinde bulundurulacak 3430 SMS ile mesaj verilmesi amacımıza ulaşılmasında en önemli katkılardan biri olacaktır. Tarafınızdan olumlu karşılandığı takdirde basın çalışmaları da yapılacaktır. Duyarlı yaklaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Sağlıklı günler dileğimle,

Not: Avrasya Maratonu’nun başlangıcı 18 Ekim 09 sabahı saat 09.00 da Altunizade’den yapılacak. Güzergâhı Boğaz Köprüsü, Beşiktaş, Karaköy, Unkapanı Köprüsü, Eminönü, Sultanahmet’tir.

Bilgilerinize,

Saygılarımızla,

Ramazan Baş
T.Omurilik Felçlileri Derneği
Genel Başkan
0 212 661 16 61
www.tofd.org.tr''

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,814
Kaydolan Son Üyemiz
Lütfi Erdoğan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR