ince999
Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar

Türkiye'deki bu yol dünyanın en tehlikeli yolu seçildi
Bu yollara çıkmadan önce bir kez daha düşünmeniz gerekecek. İşte Türkiye'nin en tehlikeli yolları...

Ben bu yoldan geçmeyi istiyordum. Fotoğraflar güncel herhalde, Kurtboğazı barajına balık avı için gideriz yılda 1-2 kez bize en fazla 30 km mesafede ve tarla yolu olsa olsa 5 km ve tarla içi sayılır. Bu yolun bazı yerlerinden daha iyidir, yeminleYahu burası keçi yolunun hallicesi. Değil araçla, velospitle bile geçilmez.
40.551803, 40.243876
Derebaşı Virajları ( Street View )
Geçtiğinize göre gerçek bir "Geçmis Olsun" u hakettiniz demektir..
Bir de buradan bakın.
Valla ducato kamyonet ile sadece karım ve ben yukarıdan indim. Endişeden ,dikkatli olmak durumundan, korkudan aklım başımdan gitti.
Uzungöl den içeriye doğru gidip daha sonra yukarı ya Aygır gölüne çıktım. Bu mevki ufak bir yayla kıvamında küçük boy düzlük. Haydi dedim aynı yoldan aşağıya inmeyeyim biraz arama dolaşması yapınca basit bir yön bilgi tabelası sayesinde masum gözüken bu yola girdim. Yol hakkında hiç bir bilgim yoktu devam ettik aldık ağzımızın payını.Meraktan mı yoksa yanlışlıkla mı o yola girdiniz.?
Ben de o rotayı 2 defa yaptım. Devam edip haldizan zirvesini aşıp soğanlı dağlarının Bayburt tarafından Anzer (Ballıköy)'e ulaşmıştık.Uzungöl den içeriye doğru gidip daha sonra yukarı ya Aygır gölüne çıktım. Bu mevki ufak bir yayla kıvamında küçük boy düzlük. Haydi dedim aynı yoldan aşağıya inmeyeyim biraz arama dolaşması yapınca basit bir yön bilgi tabelası sayesinde masum gözüken bu yola girdim. Yol hakkında hiç bir bilgim yoktu devam ettik aldık ağzımızın payını.
Benimki galiba MAZOHİST lik oldu.
126 BIS in çıkamayacağı giremeyeği yol yoktur , ben bu atom karınca ile , 1991 li yıllarda dağlara ava gidiyordum , karda buzda dahi yolda kalmazdı yeterki kara saplanmasın , çok parmak ısırttım ben , bu BIS ile çok güzel anılarım oldu .Ben de o rotayı 2 defa yaptım. Devam edip haldizan zirvesini aşıp soğanlı dağlarının Bayburt tarafından Anzer (Ballıköy)'e ulaşmıştık.
İlk gidişte altımızda 126BIS oradaki adama yol varmı diye sorduğumuzda adam araca bakınca var ama yok demişti. 90'lı yıllardı. Daha sonra 2000'lerde tekrar Küheylan ile yaptık. Yeşil göl veya Akçaağıl gölü diye bir gölün yanından da geçiliyor.
Aynı şekilde Türkiye'deki birçok yaylaya gitmiştim. Dengeli bir araçtı. Motor arkada çekiş arkada, kolay kolay patinaja düşmezdi.126 BIS in çıkamayacağı giremeyeği yol yoktur , ben bu atom karınca ile , 1991 li yıllarda dağlara ava gidiyordum , karda buzda dahi yolda kalmazdı yeterki kara saplanmasın , çok parmak ısırttım ben , bu BIS ile çok güzel anılarım oldu .
Uzungöl den içeriye doğru gidip daha sonra yukarı ya Aygır gölüne çıktım. Bu mevki ufak bir yayla kıvamında küçük boy düzlük. Haydi dedim aynı yoldan aşağıya inmeyeyim biraz arama dolaşması yapınca basit bir yön bilgi tabelası sayesinde masum gözüken bu yola girdim. Yol hakkında hiç bir bilgim yoktu devam ettik aldık ağzımızın payını.
Benimki galiba MAZOHİST lik oldu.
Ben de o rotayı 2 defa yaptım. Devam edip haldizan zirvesini aşıp soğanlı dağlarının Bayburt tarafından Anzer (Ballıköy)'e ulaşmıştık.
İlk gidişte altımızda 126BIS oradaki adama yol varmı diye sorduğumuzda adam araca bakınca var ama yok demişti. 90'lı yıllardı. Daha sonra 2000'lerde tekrar Küheylan ile yaptık. Yeşil göl veya Akçaağıl gölü diye bir gölün yanından da geçiliyor.
126 BIS in çıkamayacağı giremeyeği yol yoktur , ben bu atom karınca ile , 1991 li yıllarda dağlara ava gidiyordum , karda buzda dahi yolda kalmazdı yeterki kara saplanmasın , çok parmak ısırttım ben , bu BIS ile çok güzel anılarım oldu .