CEM50 Kamp III Mesajlar 698 Tepkime Puanı 6 Yaş 60 Yer ANKARA 18 Mar 2009 #33 Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? paylaşım için teşekkürler ülkemizin her milimetresi ayrı güzel
Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? paylaşım için teşekkürler ülkemizin her milimetresi ayrı güzel
voxipera Kamp I Mesajlar 113 Tepkime Puanı 0 18 Mar 2009 #34 Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? Hepsi birbirinden harika gerçekten. İlk fotograf çok ilginç gerçekten. Neresi olduğunu bilen var mı acaba?
Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? Hepsi birbirinden harika gerçekten. İlk fotograf çok ilginç gerçekten. Neresi olduğunu bilen var mı acaba?
high_hopes Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 17 May 2009 #35 Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? hepsi birbirinden güzel fotoğraflarn. bir gökyüzü tutkunu olarak fotoğraflar beni büyüledi
Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? hepsi birbirinden güzel fotoğraflarn. bir gökyüzü tutkunu olarak fotoğraflar beni büyüledi
murat-k Ana Kamp Mesajlar 44 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul Web www.muratkucukoglu.com 19 May 2009 #36 Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? Harikalar
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 21 May 2009 #37 Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? hepsi muhteşem.farklı bakış açısı denilen tam anlamıyla bu işte..
Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? hepsi muhteşem.farklı bakış açısı denilen tam anlamıyla bu işte..
meseregan Silence is a Heavy Stone Mesajlar 1,080 Tepkime Puanı 1 Yer Trabzon Web www.meseregan.com 21 May 2009 #38 Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? Kesinlikle Çok ama çok güzel. Nelere ahip oldugumuzu ve nekadar şanslı oldugumuzu unutmamayı dilerim. Elinize sağlık.
Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? Kesinlikle Çok ama çok güzel. Nelere ahip oldugumuzu ve nekadar şanslı oldugumuzu unutmamayı dilerim. Elinize sağlık.
tolgauzer Kamp II Mesajlar 251 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 25 Eyl 2009 #39 Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? kim nederse desin bnim ülkem bu dünyadaki en güzel ülke
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 26 Eyl 2009 #40 Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? boşuna söylenmemiş istikbal göklerdedir diye biraz daha yukarıda binlerce peyk ler var onlarda bu resimleri çekenlerin resmini çekiyor evet aynen bir başkadır benim memleketim
Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? boşuna söylenmemiş istikbal göklerdedir diye biraz daha yukarıda binlerce peyk ler var onlarda bu resimleri çekenlerin resmini çekiyor evet aynen bir başkadır benim memleketim
turgut koç Kamp II Mesajlar 294 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 30 Haz 2010 #41 Ynt: Türkiye'yi Hiç Böyle Gördünüz mü? muhteşem kareler alkışlıyorum