KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Fener şu anda 10 kişi ve 2-0 yenik durumda oynuyor, canım sıkkın... :-X
Levent Bey'in yeni eklediği fotoğraflar , birazcık unutmamı sağladı.. Şimdi 2-1 oldu ama umutsuzum; takımın (oyuncuların) kafası karışmış!.. :'(
Sofor kismi ustu salincakli yatak olsaydi keske. İyi olurdu. Yine de cok basarili. Otosanlarin cezaevi araclarini kesip duruyorum ben de. Maalesef otosan sadece icislerine camsizini satiyormus. Cok ideal karavan olurlar. Genis ve yukari dogru daralmiyor.
Gule gule kullanin.
Levent Abi karavan süper hala İzmir de konak da deniz kenarına park edip beni misafir ettiğim akşamdan sonra ben de Efsane yi almaya kesin karar vermiştim.Ama yine de bana çok büyük geliyor bu tür karavanlar.Abi bir de adı var mı karavanın merak ettim.Karavanda en beğendiğim yer mobilya ve o eğimli dolap kapakları.Avrupa karavanlar gibi.
İzmir den selamlar
Burak Yalçın
Mustafa Kardeşim (TUNÇ Karavan) eline sağlık, karavanımız dört dörtlük oldu.
Bir test gezisi yaptık Ayvalık-Marmaris-Ayvalık
ve sonra
Ayvalık-Selanik-Üsküp-Ohrid-Elbasan-Tiran-Skoder-Bar-Kotor-Dubrovnik-Mostar-Split-Zadar-Plitviçe-Rijeka-İzola-Trieste-Venedik-Roma-Brindisi-İgomenitsa-Patra-Kalamata-Atina-Midilli-Ayvalık turu yaptık Karavanda herşey kusursuz çalıştı.