KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kıskanmadım desem yalan olur. Mutluluğunuz daim olsun.
Gitmeden de bu güzel manzaraların resimleriyle avunduk, paylaşım için teşekkürler.
Darısı en kısa zamanda bize diyelim. Hanımdan pek ümidim yok ama bizim çocuklar biraz daha büyürse o da mecbur kalacak gibi gözüküyor.
Kıskanmadım desem yalan olur. Mutluluğunuz daim olsun.
Gitmeden de bu güzel manzaraların resimleriyle avunduk, paylaşım için teşekkürler.
Darısı en kısa zamanda bize diyelim. Hanımdan pek ümidim yok ama bizim çocuklar biraz daha büyürse o da mecbur kalacak gibi gözüküyor.
Hasan hocam nasılsın? Valla geç tanıştık erken ayrıldık gibi oldu ama kısmet oralardan ayrılıp buralara gelmekmiş. Nasıl gidiyor Antakya'da işler ? İnanın gözümde tütüyor oralar.
Daha bana motoru öğretecektini ama... , insanoğlu kuş misali bir gün orada bir gün burada. Yiyecek ekmeğimiz varsa döneriz bakalım kısmet....
Bu arada ben de yeni yerimde rahat durmuyorum ;D
Yeni aracım 'Hüdaverdi' ile maceralarım bak bakalım ne dersin? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86237.0
Hasan ben senin bu başlığı görmemişim iyi oldu, çok keyifli bir günmüş gerçekten de belli...
Hayat zaten bir nevi uçukluk değil mi? Bir varmış, bir yokmuş... İşte, hayat böyle. Bir an dönüp bakıyorsun ki yıllar geçivermiş, hem de ne hızla akıp da geçivermiş...
Dolayısıyla; eldeki imkanlar çerçevesinde yapılabilecek/dilediğin her şeyi yapacaksın bence de. Yapamadığına/erişemediğine de haayıflanmayıp, yapabildiklerimize şükredip geçeceğiz. Bence burada bizler hepimiz bu anlamda uçuğuz, boşver iyidir, keyfini çıkartmaya bakalım...