Uçuk Bir Ailenin Pazar Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasancolakefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,140
Ynt: Uçuk Bir Ailenin Pazar Gezisi

Arsal'cım Hataydan ayrılmışsın!duydum. üzüldüm valla! gittiğin yerde çokgüzel ormanı çokl, bolbol off-road yaparsın. bu ara aracın hayırlı olsun arazinin babasını almışsın idaalimdeki araç çok sağlam harika bir araç.yeni çıkanlar bunlar kadar sağlam değil bende senin aracın aynısını almak istiyorum ileriki dönemde arka kasayı atıp üzerine karavan yerleştirecem 4x4 karavanla artık dağlar'ı mesken tutacam seni hangi dağın başımdan ararım bilmem bakarsın karadenizden artvin şavşattan karagölden amanoslardan seslenirim sana.
aracın dizelse orjinalsa hiç satma ileride sende karavan yaparsın suryede parçaları çok ucuz.hüdaverdiyle maceralarını bekliyorum
bu arada ramazandan sonra motorlarla(Bende KTM 690 aldım) trans toros yapacağız Hataydan çıkıp dağ yollarından Antalyaya gideceğiz sende Aracınla katılabilirsin 10 günlük bir gezi olacak yabancı dostlarımızda katılacaklar (Romen uyruklular) arazide çadırda kalacağız şimdilik 5 motor 2 jeep var senide bekleriz selamlar

Etiketler

Ahmet abi sözlerinize katılıyorum bir varmışız birde bakmışız yokmuşuz inan yaşadıklarımın içerisindeki engüzel sayfalar Ailem,Motor,off rooad ve siz sevgili dost abilerim.sizdende 4x4 fotolar bekliyoruz selamlar sağlıcakla kalınız yengeme hürmetler

cok süper bir hafta sonu olmuş paylaşımlar için cok teşekkürler allahım mutluluğunuzu daim etsin ...saygılar bizden...

Hasan Hocam Allah razı olsun güzel dileklerin için. Ne demişler 'dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur' İnşallah en kısa sürede görüşmek ümidiyle.
Nazik davetin için teşekkürler bakalım durumlar neyi gösterir ama ben de sizi Bolu'ya bekliyorum.Bakarsın ben oralara gelirim dolaşmaya

arikandalı' Alıntı:
cok süper bir hafta sonu olmuş paylaşımlar için cok teşekkürler allahım mutluluğunuzu daim etsin ...saygılar bizden...
Dualarınız için çok teşekkür ederim Allah sizede mutluluk versin

Paylaşım için teşekkürler.Örnek bir ailesiniz.Canlarınıza tekerlerinize sağlık.