Ulaşlı Göç Ateşi Şenlikleri (7 Haziran)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,365

mete

Zirve
Geleneksel hale gelen bu yıl 9. cusu düzenlenecek olan Göç AteşiŞenlikleri Osmaniye ilinin kurucu ailelerinden olan olan Ulaşlı Topluluklarının her yıl Türkiyenin çeşitli illerinden toplanarak yaylaya göçü temsilen yapılan bir şenliktir. Çeşitli etkinliklerle tamam lanan şenlikl, aile ortamında eğlenceli piknik şeklinde geçmektedir. Misafirlere yemek ve çay organizasyon tarafından sağlanmaktadir.
Bütün Gezen Bilir Camiası davetlidir.

Etiketler

Ynt: Ulaşlı Göç Ateşi Şenlikleri (7 Haziran)

mezeci_67' Alıntı:
Teşekkürler acemi 80 ihşallah sağlık ve sıhhatli bir eğlence olur..
Teşekkür ederim adnan bey bu yıla kadar çok güzel geçti. Elazığdan, Sivastan Antepten ve Hatta Halep ten Ulaşlılar geldi gittikçe daha kapsamlı bir hale geliyor. Bu arada her ilden misafirler katıldıklarından memnun olmuş bir şekilde dönüyorlar.

Bir bilgi veren olmadı ama Osmaniyedekiler gelir zannediyorum

CIMG0622.jpg CIMG0630.jpg CIMG0652.jpg

CIMG0642.jpg Erzin Halk Oyunları ekibi..ekibin her üyesi Erzin'in bir mahallesinin muhtarı aynı zamanda..muhtarlar ekibi yani..

Gökçen teşekkürler fotoğrafların devamını bekliyoruz

valla kuzen ben de sevdim,bi de yüzenbilir moduna geçersek bu şekilde daha çok sevicem ama..:smiley:ertan 'abi' yle de görüşmek lazım tabi..sonuçta benden büyük sormadan olmaz ona..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,721
Kaydolan Son Üyemiz
Minor53

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR