KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yapmayın..
ne vergisi, ne yakıtı ne askısı ne bayırı yav, ben bunu alırsam ki an itibariyle hayata dair başka hiçbi hedefim yok, bunu evim bellerim, içinde yaşarım, ev alıcama bunu alırım, gerekirse gecekonduda kalırım, hatta gecekonduyu kasasına kurarım, küçük bi bahçesi bile olur, onuda sularım
çok offroad yaptım offroad'da boyutlar çok önemlidir yeri gelir iki kayanın arasından geçer yolu yarıya indirirsiniz, bu nedenlede hummer h1'i beğenmeyen bir çok insan var, hummer beğenilmiyorsa bunu pek kimsenin alacağını sanmıyorum.
öyle diyorsun ancak türkiye şartları öyle değil kullananlardan duydum resmen işkence diyorlar, park etmesi baya bir sorunmuş, keza arazide de bazen insan dar bir gecitle karşılaşabiliyor, dar dağ yolunda karşıdan araba geliyor yol vermek zorunda kalıyorsun ancak tercih yine sizlerin tabi h1 kalite olarak h2 ve h3'den çok daha üstün ne de olsa en ağır şartlar için üretildi.
Merhaba arkadaşlar.Bugün Samandıra Fıat bayiinin önünden geçerken stant ta bir araç gördüm.İsteyen net ten bir baksın.4x4 bir araç arkasında kasa yok.
Tam bir of rooat aracı gibi.
Sağlıkla kalın.
bu araca bu fiyatı verip onu arazide dağıtmayı kimsenin düşünüceğini zannetmiyorum hummer h1 için yapılan yoruma bende katılıyorum
ama sadece 98 h1 diğerleri beş para etmez