KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu hafta sonu çalışmak zorunda olmasaydım benim de katılmayı çok istediğim bir etkinlikti.Sizleri de aramızda görmek bize mutluluk verir Levent Bey,Selamlar
Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)
memleketime geliyosunuz . bu organizayon benimde katılacağım bir organizasyon olacak elbette . çook mutlu oldum. umarım topuk yaylasında olduğu kadar eğlenebileceksiniz. GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLEEE
AYFEREXTRA' Alıntı:
memleketime geliyosunuz . bu organizayon benimde katılacağım bir organizasyon olacak elbette . çook mutlu oldum. umarım topuk yaylasında olduğu kadar eğlenebileceksiniz. GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLEEE
Bu aralar beni rahat birakmiyorlar Malum yaz donemi
Yoksa hic kacirmak istemem Orada dostlarimda var onlarada ugramis olurum Gecen sene cok gittik Bu sene nedense yolumuz dusmedi sizin oralara Bakalim kismet
ufukozkan' Alıntı:
Bu aralar beni rahat birakmiyorlar Malum yaz donemi
Yoksa hic kacirmak istemem Orada dostlarimda var onlarada ugramis olurum Gecen sene cok gittik Bu sene nedense yolumuz dusmedi sizin oralara Bakalim kismet
hımmm . üzüldüüm. ama çok zorlanıyorsa gezen bilir ve enduro clublada konuşayım. onları harekete geçireyim. ama harekete geçirmem için aktivite için görsel içerik ve timeing gibi bilgiler şart.