Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dino967 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 191
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,886
Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

DAKARMAN' Alıntı:
temmuz iş programım belli olmadı ama katılmayı çok isterim, düzce festivalinde müthiş keyif aldık, inşallah bu etkinliğinize gelebilirim, selamlar

Bu hafta sonu çalışmak zorunda olmasaydım benim de katılmayı çok istediğim bir etkinlikti.Sizleri de aramızda görmek bize mutluluk verir Levent Bey,Selamlar

Etiketler

sağolun, kesinleşirse listeye sonradan ilave olacağız( ailece katılabiliriz sanırım) selamlar

DAKARMAN' Alıntı:
sağolun, kesinleşirse listeye sonradan ilave olacağız( ailece katılabiliriz sanırım) selamlar

Şu an için aile ile katılım konusunda bir teklif gelmedi ancak,başka katılmak isteyenler de olacaktır,bu da ileriki günlerde netleşir.Selamlar

memleketime geliyosunuz . bu organizayon benimde katılacağım bir organizasyon olacak elbette . çook mutlu oldum. umarım topuk yaylasında olduğu kadar eğlenebileceksiniz. GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLEEE

AYFEREXTRA' Alıntı:
memleketime geliyosunuz . bu organizayon benimde katılacağım bir organizasyon olacak elbette . çook mutlu oldum. umarım topuk yaylasında olduğu kadar eğlenebileceksiniz. GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLEEE

O zaman hemşehriyiz demektir,zaten Bursa'dayız biz

Listede hala 3 kişi var,bu işin gidişatı kurdun ensesine bağlanacak sanırım ;D ama bu ilk kez olmayacak ;D ;D ;D

Bu aralar beni rahat birakmiyorlar Malum yaz donemi

Yoksa hic kacirmak istemem Orada dostlarimda var onlarada ugramis olurum Gecen sene cok gittik Bu sene nedense yolumuz dusmedi sizin oralara Bakalim kismet

ufukozkan' Alıntı:
Bu aralar beni rahat birakmiyorlar Malum yaz donemi

Yoksa hic kacirmak istemem Orada dostlarimda var onlarada ugramis olurum Gecen sene cok gittik Bu sene nedense yolumuz dusmedi sizin oralara Bakalim kismet

Bir tane daha dostunuz oldu Ufuk Bey

hımmm . üzüldüüm. ama çok zorlanıyorsa gezen bilir ve enduro clublada konuşayım. onları harekete geçireyim. ama harekete geçirmem için aktivite için görsel içerik ve timeing gibi bilgiler şart.

feyzullah efe ..lada niva olmasa anadol ile

feyzullah abi gelmezsen dağ başında oturup ağlarım ona göre

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

abi varya akşam akşam beni mahvettin şimdi göller gezisinin hayaliyle uyu uyuyabilirsen.