KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Uyuma zaten,akşam akşam bana bunak muamelesi yaptın san uyku yok kardeşim ;D ;D ;D ben asla kaybolmam istemediğim sürece bunu yukarda sana da öğreticem
Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)
AYFEREXTRA' Alıntı:
hımmm . üzüldüüm. ama çok zorlanıyorsa gezen bilir ve enduro clublada konuşayım. onları harekete geçireyim. ama harekete geçirmem için aktivite için görsel içerik ve timeing gibi bilgiler şart.
teşekkürler Ayfer Hanım,
davet açıktır...gelecek arkadaşlarımıza davetiye olarak birer kırmızı mum veremeyeceğiz.
Planlanan yer memleketimiz,gidecek kardeşler hemşehrimiz...velhasıl kelam,biz birbirimize yeteriz.
Gelmek isteyen arkadaşlarıda başımızın taci ederiz vesselam.
MUDANYALI' Alıntı:
teşekkürler Ayfer Hanım,
davet açıktır...gelecek arkadaşlarımıza davetiye olarak birer kırmızı mum veremeyeceğiz.
Planlanan yer memleketimiz,gidecek kardeşler hemşehrimiz...velhasıl kelam,biz birbirimize yeteriz.
Gelmek isteyen arkadaşlarıda başımızın taci ederiz vesselam.
arkadaşlar bende de hiç şans yokmuş be bende aracımla 22 veya 24 ünde bursada olacağım keşke tarih uysaydı sizlere katılmayı çok isterdim. şiimdiden size iyi eğlenceler diliyorum.
ata036' Alıntı:
arkadaşlar bende de hiç şans yokmuş be bende aracımla 22 veya 24 ünde bursada olacağım keşke tarih uysaydı sizlere katılmayı çok isterdim. şiimdiden size iyi eğlenceler diliyorum.
dino967' Alıntı:
Mesut listeye,aracımızda mevcut donanımları da ekleyerek burdan devam edelim lütfen,gereksiz yük taşımamak ve ihtiyaçlarımızı belirleyebilmek adına küçük bir düzeltme yaptım,belirlendiğinde araçtaki kişi sayısını da ekleyelim;
1- Mesut Bayrak LR 110/83 Bursa
2- Erdin Öztürk Vitara/JLX Bursa (7m. strap,U kilit,kompresör,kürek,iki adet çadır,iki adet şişme uyku tulumu)
3- Feyzullah Efe Niva ya da Anadol Bursa
4- Oktay Memet Samurai Bursa