Unimog 404s Plaka Sorunu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ovalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,305

ovalı

Yeni Üye
selam ben aranızda acemiyim bana yardımcı olurmusunuz benim aracım biraz sorunlu bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim elimde unimog 404s var benzinli olan motoru dizel yaptım fakat plaka sorunum var bu konuda ne yaspabilirim

Etiketler

Ynt: Unimog 404s Plaka Sorunu?

aracımın sorunu şu ben ordudan hurda çıkışlı aldım fakat dosyasında rengi degiştirilmek üzere trafige çıkabilir yazıyo bende bunun üzerine beyaz boya yaptım ve benzinli olan motoru dizel yaptım fakat trafik ten bana benzinli motorun dizel ile degiştirilerek trafige çıkamayacagını söylediler ama internette okadar unimog var çogu plakalı ve dizel bende aracımı tırafige cıkarmak istiyorum bunun başka bir alternatifi varmı dır bunu öğrenmek istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

bunun başka alternatifi yok kanun bu benzinli motoru benzinli ile degiştirebilirsin eski motora muhtaçsın yani o aracı dizel tyapman hataydı sorsaydın böyle olmazdı 2007 de yasalaşdı bu olay

internette gördüğünüz dizel unimoglar yasa çıkmadan önce motor değişimleri yapılmış olan araçlardır,yaklaşık 2 senedir artık bu işlemler yapılamıyor tek çareniz eski motoru üzerine koyup tescilini yaptırmaktır eski motorunuz durmuyor ise ankaradan faturalı benzinli bir motor alıp ruhsata işletmeniz gerekiyor.

selam ilginiz için teşekkürler fakat bazı duyumlar aldım aracımı bir makina mühendizi tarafından tekrar projelendirip trafik tesçili yaptırsam bana ne gibi problem yaratır arabam öyle yattıkça ben sıkıntı yaşıyorum arabamı çok seviyorum yakında fotolarını göndericem

arkadaşım moralini bozmuş oluyorum belki ama bu aracı bu şekilde dısel bi motorla tescil edemessin ederim diyende sana yalander 2 senedir bu olay imkansız motorun kesinlikle orjinel normunda bi motor olmalı benzinli bi motor koymalısın araca ozaman tescil edebilirsin
gerisi boş boşuna ugraşmayın bi netice çıkmaz

sayın deniz bey peki ben size desmki bu şekilde olmuyo aracın eski motoru hala bende duruyo ve o şekilde zaten bir srun yok ben buna yakıt probleminden dolayı gaz taktırsam araçta bir problem olur mu

orjinal motoru olması şart deyil ama benzinli aynı cc de bi motor olmalı lpg de bi sorun çıkmaz purojeli ruhsatınıza işletilir kolay gelsinn

teşekkürler yardımlarınız için şimdi iyi bir unimog ustası bulmam gerekiyo aracın motorunu babam kendisi degiştirmişti ama eski motorunu elden geçirecek bir ustaya teslim etmek gerekiyo bu unimog insanda gerçekten bir hastalık yapıyo

en saglıklısı o olacak bence eski motor ama bence bu tarz araçlarda orjinal makinesiyle makbul ben motoru degişmiş bi cj 5 e beş para vermem hee v8 koyulur ama dizel aslaa tıraktör alırım daha iyi ::::smiley:))

deniz bey babam daha önce eski motora lpg taktırmış 1997 de fakat arabadan motordan memnun kalmamış onun için motoru degiştirmek istiyo motor 6silindir oldugu için gazın yetiştiremedigini söylüyo sıvı yakıt gibi olmadıgını söylüyo

benim araçda 6 ama gazı gayet güzel bence gaz konusunda uygulama hatası yapılmıştır iyi bi gazcıdan destek almalısınız
1997 den bugüne çok teknoloji degişdi

sayın müzisyen benim aracım ordudan alınma ve dosyalarında araç rengi degiştirilmek üzere tırafige çıkabilir damgalıdır ve aracım nasip olursa bir ay sonra tırafikte ilginiz için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,800
Kaydolan Son Üyemiz
Okaliptus23

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR