Sayın khasici arkadaşım bende bir Unımog sahibi olmak istiyorum ama bir türlü dizel bir araç bulamadım.Size öncelikle kolay gelsin umarım gönlünüze uygun güzel bir araç haline getirirsiniz.Bende izmirliyim bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.Sormamda sizce bir sakıncası yoksa aracı kaça aldınız.Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sayın Terrano nick li arkadaşım.Öncelikle bu model araçlar çok nadir bulunuyor onu söyleyeyim.Ben de aracımı bu siteye yazdığım ufak bir mesajla buldum,size de bunu tavsiye ederim.Mutlaka yardımcı olacak tecrübeli bilgili arkadaşlar olacaktır.Ben de herşeyi yeni yeni öğreniyorum.Bildiğim kadarıyla orijinal diesel çok az kaldı.Fiyatına gelince aracı 13.500TL ya aldım.Yaptığım masrafları da tamamlanınca yazarım bilgi sahibi olursunuz sizler de.
İlginize teşekkür ederim khasici arkadasım.Umarım bende sizin gibi bir gün bu güzel arabalardan birisine sahip olabilirim.Yine arkadaşların aklında olsun unımog bulmam konusunda.Yardımcı olacak tüm arkadaşlara teşekkürler...
Ortalama 60 km seyir hızıyla ve yaklaşık yarım saatlik bir yolculuktan sonra 6. siteye vardık.Hararet göstergesinden emin olamadığımızdan 3-4 sefer durup motor sıcaklığını kontrol ettik.Gerçi kaput olmadığından pek bi havadardı içerisi
Boyadan önce, yılardır şaseye yapışmış yağ ve çamur gibi tüm ağır kirlerden kurtulmak için 400 bar basınçlı su ile arabayı yıkattık.Sonuç gerçekten harikaydı.
Sanra arabayı tekrar boyacıya teslim ettik.Aracın boyasını seçerken istediğim rengin pek piyasada bulunan cinsten olmamasından dolayı çok zorlandık.Elimde sadece bu aşağıdaki iki fotoğraf vardı.Boya satanlar bilgisayar ekranından görünen rengi tutturmanın hiç te kolay olmadığını söylediklerinde cesaretim biraz daha kırıldı ama sonunda ufak bir sanayi sitesi konsorsiyumu oluşturup hepberaber renk kartelasından en yakın görünen rengi seçtik.
Kimsenin beğenmemesine rağmen bence bu aracları bu mat ve sade renkler cafcaflı renklere göre daha iyi ifade ediyor.Gerisi zevkler ve renkler meselesi tabi.Bu sadece bir fikir.
Biz boyanın çok güzel olduğunu, temiz işçilik yapıldığını konuşuyorduk ki Hakan telefon edip boyacıyı değiştirdiğini,şaseyi ve kasayı başka boyacıda boyatacağını söyledi.Neden demeye kalmadan boyacının şaseyi zımparalamadan boyamaya kalktığını anlattı.Biz de hak verdik bu titizliğine.Bu kadar uğraşılan bir aracın böyle umursamazca boyanması kimsenin hoşuna gitmezdi.