Unimog 406

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan khasici Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,722
Ynt: Unimog 406

abicim yapmayın böyle şeyler ...allah allah durduk yerde şimdi akşam akşam . harika oluyor tüm emeği geçenlerin eline sağlık...

Etiketler

Döşemeleri bitip de koltuklar bu kadar güzel olunca mecburen süspansiyonlarını söküp normal koltuk gibi kullanmaya karar verdik.Öne arkaya gitmesi ve sırt ayarının olması da artı tabi.

Uzun süre frensiz idare ettikten sonra nedense Hakan dört lastiği sökmeye karar verdi

Sayın Kalisli,ben uzun süredir siteye giremediğim için yazılanları görememiştim ama sanki sizi duymuş gibi dört lastikteki fren merkezlerini ve ana fren merkezini iş makinalarında kullanılanlarla değiştirdik.Ayrıca diskleri tornaya verdik.

Hazır dört lastiği sökmüşken bi türlü fırsat bulamadığımız jantların boya işini hallettik.

Jantlarla beraber ön çamurluklar ve eksik kalan bikaç malzemenin de boyasını hallettik.

Ön farları,yan kromlarını,büyük amblemi,ön çamurlukları ve şnorkeli yerlerine taktık.Fotoğrafta beyaz gibi çıkmış ama jantlar kasa ile aynı renk.

Bir iş çıkışında uğradığımda camın takıldığını görüp araç ufak ufak güzelleşince dayanamayıp ben de bir fotoğraf çektirdim

Sn Kalisli,ben rengi bir karteladan seçtim.Sizin için marka ve numarayı öğrenicem.

Unique eşsiz demek. Yine de tebrikler o silahı az kişi bilir.Walther mod 9 la aynı.6.35mm.