evet haklısın ertuğrul abi
mercedes benz yazısı ayrı bir hava ve asalet veriyor.
reklam bedeli olarak bana artık birtane sıfır unimog u500 verirler herhalde (fiyatı 265,000-euro)
aslında kasaya alfateknik diye yazdırmayı düşündüm ama daha önce arabaların üstündeki yazılardan dolayı kaç kez ceza yediğimden vazgeçtim.
yazılar için muayene istasyonundan tescil alıyorum,ruhsat değişirken yazı logo vardır ibaresini her seferinde özellikle belirtmeme rağmen tekrar yazmıyorlar.
kabin üstüne açtırmış olduğum sunroof camı resimleri
camın hava almak amacıyla açılır kapanır olmasını istiyordum ama istediğim ölçülerde bulamadım.
yaptırmak istedim istediğim şekilde yapamıyorlar ve su sızdırmazlığına garanti veremiyorlar.
daha sonra hazır yapılmış bulabilirsem veya yaptırabilirsem değiştirebilirim.
ama bu haliyle bile çok güzel oldu.
siyah,mikalı ve hafif bombeli cam kullandık.
hava tankına taktırmış olduğum vanalı hava çıkış rekoru
spiral hortumla beraber lastiklere hava basmak için ve arazide tozlarımızdan arınmak için kullanacağız.
hava deposunda 8 bar basınçta hava var.
almış olduğum ek donanımlar:
spiral hava hortumu,ayarlı ve basınç göstergeli lastik hava basma aparatı,hava tabancası ve farklı görevlerde rekor ucları
aracın frenleri kontrol amacıyla söküldü
balatalar kontrol edildi
fren merkezi lastikleri değişti
ezik olan hidrolik rekoru değiştirildi
el fren telleri sökülerek çalışmayan taraf tamir edildi
tekrar hidrolik doldurularak frenlerin ayarı yapıldı
valla ertuğrul abi kaç defa denemeye gidelim dedim ama sen vakit bulamadın bende suç yok
kayseriye geldiğinde hiç uğramıyorsun bile.insan bir uğrar çayımızı içer.
cuma günü öğle vakti önümden geçtin yine uğramadın
ramazandan önce bir yerlere gitsek iyi olurdu.sende mustafa da arabayı denerdiniz.
ne zaman isterseniz arabam emrinize amade
valla ertuğrul abi kaç defa denemeye gidelim dedim ama sen vakit bulamadın bende suç yok
kayseriye geldiğinde hiç uğramıyorsun bile.insan bir uğrar çayımızı içer.
cuma günü öğle vakti önümden geçtin yine uğramadın
ramazandan önce bir yerlere gitsek iyi olurdu.sende mustafa da arabayı denerdiniz.
ne zaman isterseniz arabam emrinize amade