ve sonunda aradığım vinçi buldum.
9 ton kapasiteli.mekanik tahrikli orijinal unimog vinçi.
şu an biraz bakımsız ama temizlenip bakımı yapılıp boyanınca harika olacak.
vinçin bakımı, monte edilmesi ve yavru şanzımana transmisyon milleri ile bağlantısı daha sonra yapılarak resimleri yayınlanacak.
tşkler
vinçi tel fırça ile fırçaladık,basınçlı su ile iyice yıkadık,gerekli yerleri yağladık.şimdiden harika oldu.
çalışmasında bir sorun olduğunu sanmıyorum ama varsa da aracın üstüne monte edildiğinde anlaşılacak.
son adım olarak kırmızıya boyandığında harika olacağına inanıyorum
ve sonunda aradığım vinçi buldum.
9 ton kapasiteli.mekanik tahrikli orijinal unimog vinçi.
şu an biraz bakımsız ama temizlenip bakımı yapılıp boyanınca harika olacak.
vinçin bakımı, monte edilmesi ve yavru şanzımana transmisyon milleri ile bağlantısı daha sonra yapılarak resimleri yayınlanacak.
tşkler
transmisyon millerini yaptırıp,yerine monte edip çalıştırdığım zaman güzel olacak.
vinç çok güçlü, milleti çekip kurtarıyorum diye şaselerini söküp almayayım ;D
mustafa aldığım vinç gerekli birşeydi.
unimog arazide kalması durumunda diğer arabaların çekmesi çok zor.
kamplı yamula gezisinde okan çamura saplandığında 2 araba zor çekmişti.aynı durumu unimog için düşünsene.nasıl çıkarılacak?
harcadığım paraları fiyat olarak aracın üstüne koyduğundan eminim.
tşkler
transmisyon millerini yaptırıp,yerine monte edip çalıştırdığım zaman güzel olacak.
vinç çok güçlü, milleti çekip kurtarıyorum diye şaselerini söküp almayayım ;D
yavru şanzımanla vinç arasında hareket aktaracak transmisyon milleri yapıldı.
vinçin altına şaseye bağlayan 2 adet ayak yapıldı.
ve vinç monte edildi.boyandı.
henüz ağır yük verip denemedim.
bakalım yük verince nasıl çalışacak.
ensemde unimogun horultusu varken batmamak mümkünmü abi bir gaz verdimi adımımı atacak yeri şaşırıyorum. önünden kaçalım derken bir anda kendimizi çamuda buluveriyoruz
valla ne güzel olur mustafa afrika daki gibi safari yaparız benim mororcu arkadaşlar bizim gezi resimlerini görmüşler illa bizde gelelim diyolar motorlar la bayramdan sonra bir aktivite yapalım