iki tekerlege bende merak sarmaya başladım helede bu yakıt masraflarından sonra iyiden iyiye sarmaya başladı jeep le sadece 100 km çapında geziler yapıyoruz. ben istiyorumki şöyle nemruta gidelim, urfa ya gidelim, malatyaya gidelim, dag tepe gezelim geceyede dönelim şöyle bir enduro motor fena olmaz heralde
yavru şanzımanla vinç arasında hareket aktaracak transmisyon milleri yapıldı.
vinçin altına şaseye bağlayan 2 adet ayak yapıldı.
ve vinç monte edildi.boyandı.
henüz ağır yük verip denemedim.
bakalım yük verince nasıl çalışacak.
iki tekerlege bende merak sarmaya başladım helede bu yakıt masraflarından sonra iyiden iyiye sarmaya başladı jeep le sadece 100 km çapında geziler yapıyoruz. ben istiyorumki şöyle nemruta gidelim, urfa ya gidelim, malatyaya gidelim, dag tepe gezelim geceyede dönelim şöyle bir enduro motor fena olmaz heralde
evet vinç çok güçlü.diğer elektrikli vinçlerde araç battığında zorlayınca gücü vincin yetmiyordu.başka şekillerde araç kurtuluyordu. ama bu vinç ile kurtarayım diye çektiğinde çektiğim aracın şasesini tavuk siftiyo gibi söküp alır diye korkuyorum ;D
o yüzden her seferinde son çare olarak devreye girmeyi düşünüyorum.yada arabada hazır mufakkatname (sorunluluğu kabul etme) sözleşmesi bulunduracam çekmeden önce çekeceğim aracın sahibine imzalatacam ne olur ne olmaz ;D
evet vinç çok güçlü.diğer elektrikli vinçlerde araç battığında zorlayınca gücü vincin yetmiyordu.başka şekillerde araç kurtuluyordu. ama bu vinç ile kurtarayım diye çektiğinde çektiğim aracın şasesini tavuk siftiyo gibi söküp alır diye korkuyorum ;D
o yüzden her seferinde son çare olarak devreye girmeyi düşünüyorum.yada arabada hazır mufakkatname (sorunluluğu kabul etme) sözleşmesi bulunduracam çekmeden önce çekeceğim aracın sahibine imzalatacam ne olur ne olmaz ;D
evet bundan değilde 2 tane küçük kros motor güzel olur.
merakımız var,gönlümüzden geçiyor,aklımız eriyor,cesaretimiz var ama paramız yetmiyor ne fayda.
aracın 4 kişilik olmasını çok istiyordum.yani u416 almayı çok istiyordum ama kısmet olmadı.
aracın orjinal koltukları duruyor gerektiğinde arka kasanın içine 3-5 dk da takabiliriz.
bu arada unimog un arka kasa iç kaplamaları bitti.
zemin sacı zift ile kalınca boyandı.üzerine 2mm zift serildi.onun üzerinde 2 mm alüminyum tırtıklı sac vidalandı.
kasa içerisine 3cm strafor kaplama yapıldı üzerine çift yüzü boyalı 0,50mm kalınlığında galvanizli sac ile kaplama yapıldı.
saclar köşebentlere yaklaşık 400 adet akıllı vida ile ölçülerek ve simetrik şekilde tutturuldu.
kasa içerisine ayrıca malzemeleri bağlayabilmek için 30 adet hareketli kanca monte edildi.
unimogun kalma resimlerine ben çekeyim santajla motorların parasını çıkarırım gibime geliyor. motorlar bu arada epey para biliyorum...ama hayali bile güzel yahu :-\