Bugün yukarı anayoldan geçerken gördüm canavarı ... yani yeni ön tanponu ve geri aydınlatmaları ... güzel olmuş.
Artık yavaş yavaş tecrübe zamanı geliyor sanki ;D aman rotlar rotiller .. frenler.. direksiyon mekanizması ve hidroliğinin kontrolü güvenliği çok önemli..... hatta süspansiyonlar ama heralde onu sonraya bıraktın ...
Bugün yukarı anayoldan geçerken gördüm canavarı ... yani yeni ön tanponu ve geri aydınlatmaları ... güzel olmuş.
Artık yavaş yavaş tecrübe zamanı geliyor sanki ;D aman rotlar rotiller .. frenler.. direksiyon mekanizması ve hidroliğinin kontrolü güvenliği çok önemli..... hatta süspansiyonlar ama heralde onu sonraya bıraktın ...
4 adet yüksek güçlü projektör tepe lambası montajı
lambaların elektrik tesisatı 2 si ve 4 ü aynı anda yanabilecek şekilde yapılmıştır
artık aracım gece offroadlarına hazır
4 adet yüksek güçlü projektör tepe lambası montajı
lambaların elektrik tesisatı 2 si ve 4 ü aynı anda yanabilecek şekilde yapılmıştır
artık aracım gece offroadlarına hazır
güzel olmuş devam ... merdiven söylediğin gibi umarım seyyardır.. yoksa ilk geri manevrada orda bırakırsın çok alçak görünüyor
[/quote]
evet merdiven seyyar çok pratik şekilde sökülüp alınabiliyor.
abimin imalatı
dün akşam yeni lambalarımızla bir offroad yaptık
ertuğrul abi şu arabayı bir denesek artık .....
hmm onun yuzunden demek birkac gundur forumda gorunmuyor o zaten birseyi kafaya taktimi ..uzun sure bekliyemez biliyorsun.. o yuzden heralde TAKOMıstık..
bacağı yaraladıktan sonra intikam için Unimog filan almasın sonra .. ;D
hmm onun yuzunden demek birkac gundur forumda gorunmuyor o zaten birseyi kafaya taktimi ..uzun sure bekliyemez biliyorsun.. o yuzden heralde TAKOMıstık..
bacağı yaraladıktan sonra intikam için Unimog filan almasın sonra .. ;D
unimog u offroad yapan herkese tavsiye ederim
bu aracın donanımsız halde bile yapamayacağı yok
geçen sene erciyese gitmiştikte zirveye doğru belli bir yükseklikten sonra kimse devam edememişti ya oraya gidecez bakalım ne kadar daha gidecek
aracı aldığımdan beri komple kaborta boya yaptırıp yaptırmamakta kararsızdım
son kararım üstten serpme bir boya attırarak asıl boya kaborta işini daha sonraya bırakmak
bu araçta belli bir tecrübe edindikten ve doya doya offroad yaptıktan sonra arabanın yıpranmış halini yaptırmayı düşünüyorum
unimoglarda boya kaborta hiç önemli değil önemli olan motor şanzıman diferansiyel ve arazi vitesleri