Unimog - Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan israfil_baku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 275,485
Ynt: Unimog - Karavan

Arkadaşlar her kese selamlar.Daha bir teknolojik ürünü karavana ilave etdim .Proeksiyonlu ledli saat monte etdim...

Etiketler

rabbit' Alıntı:
Muhteşem bir proje olmuş, tebrik ederim.. Konuyu baştan sona okumak iki günü aldı ama çok keyifli bir konu olmuş. Umarım kısa zamanda tamamlar ve keyfini sürmeye başlarsınız..
Abi çok teşekkür ederim .İnşaAllah bitirib yollara çıkacağız.Ve sizlerle ilk test sürüşünü ve sonrakı gezileri mutlaka paylaşacağım..

Burak bey inşaAllah size de kısmet olur şu offroad karavandan.Şu arabanın normal seyir hızı 90-95 km\saattdır.yakıt serfiyatı ise 100 km de 19-22 litredir.

Çok güzel gözüküyor. Karavan söz konusu olunca her şekilde de güzel oluyor şahsen. Hayırlı bol yolculuklar.

Etkaize' Alıntı:
Çok güzel gözüküyor. Karavan söz konusu olunca her şekilde de güzel oluyor şahsen. Hayırlı bol yolculuklar.
Tolgahan kardeşim Allah sana da gönlünce bir karavan kısmet elesin.Doya-doya tadını çıkarasın.Bir daha teşekkürler.

Her kese merhabalar.ÖZGÜR kardeş teşekkür ederim hoş arzularına göre.
Devam edelim.Kasanın içinde ufak eksikliklerle uğraşıyorum bu aralarda.El fenerini ve banyoda sıvı sabun dispenserini monte etdim.

İsrafil Bey,
çok titiz ve detaylı çalıştınız, tebrikler.

Hiç bir zaman da tam olarak bitmez, bilirim

Ellerinize sağlık...

Ne desek yetersiz kalacak bir araç karşımızda duruyor şu an, tebrik ederim.

Abi yaaa, basladigindan beri takip ediyorum seni, bu araci kendin kullanmak icinmi yapiyorsun! (Ben bu kadar ugrastiktan sonra binemem bu sahesere) )
Ayrica butun hersey bittikten sonra bir maliyet hesabini soyleyebilirmisin. Ozel degilse tabii
Cok merak ediyorum, bu ozverili ve muhtesem calisma kaca patlayacak)

ubc