Sayın Arkadaşlar hoş dileklerinize göre her birinize cani-çönülden teşekkür ederim.Test sürüşü ile ilgili küçük bir video montaj etdim.Şu videonu sizlerle paylaşmak isterim.Söylemek isterim ki,video görüntü ile çok uğraşmağa zamanım olmadı.Daha sonrakı gezilerden daha uzun videoları sizlerle paylaşacağım.
http://www.youtube.com/watch?v=GAd11KjVJG4
İsrafil bey, 4x4 dünyasına bütünüyle yabancı olduğum için sorum aptalca gelirse kusuruma bakmayın: Aracın arkası bana fazla yaylanıyor (dolayısıyla amortisörleri çok kısa sürede patlatabilir) gibi geldi. Arka tekerlekten sonraki bölüm fazla mı ağır gelmiş? Yoksa 4x4 dünyasında bu tür yaylanmalar normal midir?
İsrafil bey, 4x4 dünyasına bütünüyle yabancı olduğum için sorum aptalca gelirse kusuruma bakmayın: Aracın arkası bana fazla yaylanıyor (dolayısıyla amortisörleri çok kısa sürede patlatabilir) gibi geldi. Arka tekerlekten sonraki bölüm fazla mı ağır gelmiş? Yoksa 4x4 dünyasında bu tür yaylanmalar normal midir?
Bekir abi Unimoglar yaylı ve amortisörlu olduğu için yaylanması normal durum.Kasanın saga-sola egilmesini ise 2x3 noktalı birleşme hesabına elde olundu.Kasanın böyle dağ yollarında çabuk bozulmaması için.İlginizden ötrü teşekkür ederim
Bana da arka aksta fazla ağırlık var gibi geldi. Sanki makaslara birer yaprak ilave ettirmek iyi olur gibi.
Bununla birlikte kabinin artikülasyonu süper.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana da arka aksta fazla ağırlık var gibi geldi. Sanki makaslara birer yaprak ilave ettirmek iyi olur gibi.
Bununla birlikte kabinin artikülasyonu süper.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi