Unimog - Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan israfil_baku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,397
Ynt: Unimog - Karavan

cavdare' Alıntı:
israfil bey profil resminizi değiştirin artık...kendi karavanınız daha güzel onu koyun....
Ertuğrul bey hiç düşünmemeişdim.iyiki hatırlattiniz.Değiştim profil resmini.Teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Ynt: Unimog - Karavan

israfil_baku' Alıntı:
Abi UNIMOGda makas yok ki......yay ve amörtisör var..

Ben unimogu pek tanımıyorum. Ancak aracın arka aksına gelen yük videoya bakınca fazla gibi. Yayları kuvvetlendirmek de iyi olabilir. Engebeli bir arazi sürüşünde kasanın aşırı artikülasyonu ağırlık merkezini teker izi dışına kaydırırsa mazaallah. Çünkü kasayı cok güzel bir tasarımla şasiden bağımsız kıldınız. Artık esnemiyor. Fakat yatıyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ynt: Ynt: Unimog - Karavan

Arkadaşlar herkesi selamlıyorum.Efe abi sizin önerinizden sonra ilgilendim yaylarla.Unimog U5000 modelinde yayalar daha kalın.Düşünüorum ki,arka yayları degiştirmek olur.İnşaAllah şu mevzu ile ilgileniyorum.

bu gun baştan son yine okudum,hayrını gör Allah kaza bela vermesin.gule gule kullan insAllah.

Arkadaşlar her kese selam.Karavanımın arka yaylarını UNİMOG U5000 modein yayları ile evezledim.Arabanın arkası tahmin12 sm yukarı kalktı.Ve bir de test etdim.Kendini iyi gösterdi.

Manzara mükemmel.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baştan sona mükemmel güle güle en güzel gezilerde

Gule güler kullanın cok guzel hem manzara hem makina

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Proje mukemmel ellerine emeginize saglik. Tek elestiri aracin arkasi fazla sallaniyor fazla yaylaniyor daha sert yay amartisor takarsaniz daha az sallanirsa daha guvenli olur bence

İsrafil süper

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karavan dehşet bişey olmuş,gidemeyeceği yer yok...

Uzun bir uğraşının sonunda tamamlamışsınız karavanınızı. Çok da güzel olmuş.
Hayırlı olsun, sağlıkla gezileriniz olsun...

Baştan sona ilgi ile izledim yaptıklarınızı, öyle kısa bir övgüyü haketmiyorsunuz aslında. Neticede o tekerleklerin üzerinde ciddi anlamda emek ve özveri bulunuyor. Ellerinize düşüncenize sağlık..

Masallah olsun--Allah qorusun--Coox gozel alinib
Azerbaycanda 1-nomre Caravandir-
Bir sozle mukemmel

SON KONULAR - FORUM