Unimog Şase

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuz-çelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,618
Ynt: Unimog Şase

yarın fotoları çekerim. fabrikanın bahçesinde muhterem.
Şanzuman perkins volant mohafazasına bağlabilecek şek şekilde revizyonlu bu arada.

Etiketler

Arkadaşı kandırdım sayılır. CJ-6 yı motoru ile birlikte adapte etmeye çalışabiliriz gibi geldi..Bayağı zor bir iş. Ama şasinin durumunu bilmiyoruz işte.. Ölçüler nasıldır filan filan.. Ben işin içinden çıkamam da arkadaş sanayi makinaları üretimi yapan bir atölyenin sahibi. Tornadan frezeye SNS den pres işlerine hepsini yapıyorlar..

Ben de başka bir örnek vereyim . :smiley:

[attachment=2][attachment=1]

a Gmog_020.jpg

a Gmog_163.jpg

allah seni müco ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

göktuğ'a mms attım bugün.fotoğraf makinasının kartını uyduramadım bir türlü adaptörüde evde unutuyorum kaç gündür.
Bildiğiniz unimog şte. kupa yok motor yok her birşeyi var üstünde. ;D ;D ;D ;D ;D

Sizdeki bu hizla 2018 de kaportaya başlar 2021 de marşa basarsiniz. torunlariniz ulen buda nesiymiş der. Hurdayaa hemde kilo bazinda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR