Usb Çevirici

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ziyacenk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,040

Ziyacenk

Nerede olduğun değil, nereye gittiğin önemlidir.
Mesajlar
12
Tepkime Puanı
0
Selam arkadaşlar yeni bir konu başlığı açmadan önce benzer başlık var mı diye baktım ama bulamadım umarım var olan bir konuda başlık açmadım.

Bildiğiniz gibi araçlarda standart olarak kaset çalar bulunuyor. Bazı uygulamalarda navigasyonlu multimedia cihazlar gördüm.
Kullanıp da memnun olan vardır eminim.

Ben biraz daha basit bir çözüm arıyorum ve buldum sanırım hem orjinali bozulmamış olacak hem direksiyondaki kumandalar çalışacak hemde araç da usb den mp3 dinleyebileceğim

usb çevirici kullanan var mı hiç teyp üzerindeki cd kontrol den çalışıp kumanda ediliyor.

http://www.aksoytuning.com/nissan-2001-2010-xtrail-usb-sd-cevirici-audio-system-urun4564.html

bu link de ki ürün fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 

Etiketler
Ynt: Usb Çevirici

Konuyla ilgili bir bilgim yok ama
Sistem aslında basit gibi görünüyor. CD changer arkasındaki sokete uygun jak ve sd kart okuyucu gibi görünüyor (Özel bir kodlama var mı onu bilemiyorum). Sanki kendinizde yapabilirsiniz çok daha uygun bir fiyata. Konu hakkında bilgili bir arkadaş da yorum yazar sanırım.
 


bende aynı dertten muzdaribim ama 200 tl vermekte pek hoşuma gitmiyor aslında işi bilen biri belki usb çalan portatif müzik kutularından bir bağlantı yapabilir daha basit daha ucuz maliyet olur .
 

Ben Eskişehir deyim İstanbul'da bir firmayı aradım. Uyum sağlamaz ise geri gönderirim dedim olmaz dediler bende şu an bluetooth çalışan portatif bir hoparlör ve cep telefonumda ki mp3 ler ile uzun yolda müzik dinliyorum gayette keyifli oluyor tavsiye derim..:smiley: Şehir içinde ise radyo yetiyor.
 




Bunlar orj radyo/teybin aux girişini kullanan basit kart okuyucular. yapısı ve yaptığı işe göre TR'de de aşırı pahalıya satılıyorlar. Örneğin böyle bir çözüm bedavadan biraz daha pahalı. becerebilirseniz kendiniz montajını yaparsınız yoksa dışarıda da bir miktar paraya montaj yaparlar.

Free Shipping Bluetooth MP3 Decoding Board Module w/ SD Card Slot / USB / FM / Remote Decoding Board Module M011-in Integrated Circuits from Electronic Components & Supplies on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bu alet de hem kart okuyucu, hem usb hem de fm radyo. ayrıca blutooth özelliği de var. yani telefonunuz yada başka bir blutooth özellikli cihazla da senkronize edip aracın hoperlör sisteminden dinleyebilirsiniz. görüntü olarak da şık duruyor. sadece aracın ön konsolunda bir yere monte etmek gerek. torpido içi de olur. önü panel, arkası çıplak devre kartı olduğu için. eğer kesip deldirtmek istemezseniz basitçe bir kutu yapıp bu parçayı o kutuya da koyabilirsiniz. bu şekilde bir yere monte etmeden harici olarak da durabilir araçta.
 

benim aracım t 31 kasa aux girişi yok bluetooth u yanlızca telefonla eşleşip konuşma yapabiliyorum müzik dinleyemiyorum. peki bu başka müzik cihazı ile eşleşebilirmi acaba bilginiz varmı . Fm transmitter alsak istanbulda boş kanal yok hep karışıyor pek sağlıklı değil
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst