Üsküp'ten Ohrit, Tiran, Mostar Ve Saraybosna Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yamanirfan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,759

Yamanirfan

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Eşim ile balayı tatilimizi 24.10.16 - 29.10.16 tarihlerinde balkanlarda geçirmeye karar verdik.bir çok yorum ve bir çokta gezi rehberi okudum lakin kafamdaki soruların cevaplarını hala bulamadım.öncelikle gidiş uçak biletini uskupten dönüş biletini ise Saraybosna dan almayı dusunuyorum.uskup havalimanından arac kiralayarak sırayla ohrit ordan tiran ordan gezerek mostar ve son olarak ta Saraybosna havalimanina aracı teslim edip dönmeyi planlıyorum.Sizce bu şekilde yol alirsam yollarda, ülke giriş çıkışlarinda , plakada dolayı veya farklı bi sebeple sıkıntı yasiyabilirmiyim? Araç kiralamayi hangi firmadan yapmalıyım? Tarih olarak 10. ayda oralarda hava durumu nasıl oluyor ? Tarih olarak yeterli bir süremi sizcede ? Farklı olarak düşünce ve bilgilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
 

Üsküpten kiralayacağınız araçla Makedonya dışına çıkacağınızı sanmıyorum ,bu konuyu araştırmadan yola çıkmayın
 

BENZER BİR ROTAYI YENİ TAMAMLADIM PAZARTESİ ADANAYA DÖNDÜM İSTERSENİZ SİZE BİLGİ VEREBİLİRİM. NUMARAMI GÖNDERDİM SİZE. AMA KORKMAYIN GİDİN GEZİN GÖRÜN HER YERİ
 

nacizane tavsiyem eğer kendi aracınız var ise onunla gidin lakin hem uçak parası hem araç kiralama falan derken astarından pahalıya çıkar.
 




SON 2 ÖNERİ 1 SENE SONRA GELMİŞ(?)
YAMANİRFAN Tamamladı mı acaba gezisini ??merak ettim ..