Usta Aranıyor..İstanbulda düzgün cj kim toplayabilir.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suatgrbz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,939

Etiketler

Ynt: Usta Aranıyor..İstanbulda düzgün cj kim toplayabilir.

suatgrbz' Alıntı:
Cj sıfırdan toplatmak istersek istanbulda önerebilceginiz usta kim olurdu..
kaç model cj eweliyatı orjinal mi we standartmı toplatıcaksınız of rooad aracımı olucak

woswo' Alıntı:
suatgrbz' Alıntı:
Cj sıfırdan toplatmak istersek istanbulda önerebilceginiz usta kim olurdu..
kaç model cj eweliyatı orjinal mi we standartmı toplatıcaksınız of rooad aracımı olucak

Asagıdaki resimdeki 82 model cj8 aracı toplamayı düşünüyorum arac orjinal sekilde kaporta toplanacak ve aksesuarlarla offroad duruma getirilecek yükselteme 35 inc lastik ve jant takılacak ve ic döşeme ve sanırım yeni koltuklarda gerekecek vb

IMG_0109.jpg

semt belirtirseniz size yakın alternatifler çıkabilir ama apo dayı sanatıyla cj camiasının önde gelenlerindendir servisi maslak san sit
her başımız sıkışdıgında kapısını çalarız dayının sagolsun cj olupda dayıyı tanımamak olmaz en kısa zamanda bir çayını için derim

evedilaz' Alıntı:
semt belirtirseniz size yakın alternatifler çıkabilir ama apo dayı sanatıyla cj camiasının önde gelenlerindendir servisi maslak san sit
her başımız sıkışdıgında kapısını çalarız dayının sagolsun cj olupda dayıyı tanımamak olmaz en kısa zamanda bir çayını için derim

semt olarak istanbul kartaldayım.henuz bir cj sahibi olmadım ama en kısa zamanda olacagım ve toplanmış bir seymi yoksa kendim mi toplamak daha mantıklı olur onun ayrımını daha yapamadım ve acıkcası daha böle aradıgım gibi bir cj de bulamadım o nedenle toplama fikri bana daha cazip geliyor ama tabi toplamak denince bununda ucu acık sanırım. istediğim gibi birsey olması icin ne kadara cıkar onuda bilmek ona görede butceyi oluştırmak lazım .
işin acıgı su an da fizibilite yapıyorum desek daha dogru olur. bu araclara yabancıyım.

suatgrbz' Alıntı:
dayıının teli adresi vs varsa bir elini öpelim:D
Atatürk oto san. sit 2. kısım 14. sok No: 504 Maslak - İstanbul
tel : 0543 672 98 81
NOT : telefonu 7/24 açıktır

suatgrbz' Alıntı:
semt olarak istanbul kartaldayım.henuz bir cj sahibi olmadım ama en kısa zamanda olacagım ve toplanmış bir seymi yoksa kendim mi toplamak daha mantıklı olur onun ayrımını daha yapamadım ve acıkcası daha böle aradıgım gibi bir cj de bulamadım o nedenle toplama fikri bana daha cazip geliyor ama tabi toplamak denince bununda ucu acık sanırım. istediğim gibi birsey olması icin ne kadara cıkar onuda bilmek ona görede butceyi oluştırmak lazım .
işin acıgı su an da fizibilite yapıyorum desek daha dogru olur. bu araclara yabancıyım.
Toplanmış bir araçmı yoksa toplanacak bir araçmı çok hassas konu bu bulacağın araca göre değişiyor çünkü bazen ucuza aldığın toplamalık araç toplanmış halde satılan bir araçtan çok daha pahalıya mal olabiliyor .. bütçe meselesi yada daha doğrusu bir cj için ne kadar bütçe ayırabileceğine bağlı ...

suatgrbz' Alıntı:
Teşekkür ederim
rica ederim ne demek .. CJ'ler diğer araçlara benzemez sahipleri ve sevenleri arasındada özel bir bağ vardır .. Elimden gelen yardımı yaparım . saygılar

Bencede Apo dayı dogru adres İş CJ toplamak olunca

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR