suatgrbz
1980 CJ/7
Cj sıfırdan toplatmak istersek istanbulda önerebilceginiz usta kim olurdu..
suatgrbz' Alıntı:Cj sıfırdan toplatmak istersek istanbulda önerebilceginiz usta kim olurdu..
kaç model cj eweliyatı orjinal mi we standartmı toplatıcaksınız of rooad aracımı olucak
woswo' Alıntı:suatgrbz' Alıntı:Cj sıfırdan toplatmak istersek istanbulda önerebilceginiz usta kim olurdu..
kaç model cj eweliyatı orjinal mi we standartmı toplatıcaksınız of rooad aracımı olucak
Asagıdaki resimdeki 82 model cj8 aracı toplamayı düşünüyorum arac orjinal sekilde kaporta toplanacak ve aksesuarlarla offroad duruma getirilecek yükselteme 35 inc lastik ve jant takılacak ve ic döşeme ve sanırım yeni koltuklarda gerekecek vb
![]()
EM5' Alıntı:Tek tavsiye Apo Dayı ;D
evedilaz' Alıntı:semt belirtirseniz size yakın alternatifler çıkabilir ama apo dayı sanatıyla cj camiasının önde gelenlerindendir servisi maslak san sit
her başımız sıkışdıgında kapısını çalarız dayının sagolsun cj olupda dayıyı tanımamak olmaz en kısa zamanda bir çayını için derim
Assasin' Alıntı:Apo Dayı.![]()
Atatürk oto san. sit 2. kısım 14. sok No: 504 Maslak - İstanbulsuatgrbz' Alıntı:dayıının teli adresi vs varsa bir elini öpelim![]()
EM5' Alıntı:Atatürk oto san. sit 2. kısım 14. sok No: 504 Maslak - İstanbul
tel : 0543 672 98 81
NOT : telefonu 7/24 açıktır
Toplanmış bir araçmı yoksa toplanacak bir araçmı çok hassas konu bu bulacağın araca göre değişiyor çünkü bazen ucuza aldığın toplamalık araç toplanmış halde satılan bir araçtan çok daha pahalıya mal olabiliyor .. bütçe meselesi yada daha doğrusu bir cj için ne kadar bütçe ayırabileceğine bağlı ...suatgrbz' Alıntı:semt olarak istanbul kartaldayım.henuz bir cj sahibi olmadım ama en kısa zamanda olacagım ve toplanmış bir seymi yoksa kendim mi toplamak daha mantıklı olur onun ayrımını daha yapamadım ve acıkcası daha böle aradıgım gibi bir cj de bulamadım o nedenle toplama fikri bana daha cazip geliyor ama tabi toplamak denince bununda ucu acık sanırım. istediğim gibi birsey olması icin ne kadara cıkar onuda bilmek ona görede butceyi oluştırmak lazım .
işin acıgı su an da fizibilite yapıyorum desek daha dogru olur. bu araclara yabancıyım.
rica ederim ne demek .. CJ'ler diğer araçlara benzemez sahipleri ve sevenleri arasındada özel bir bağ vardır .. Elimden gelen yardımı yaparım . saygılarsuatgrbz' Alıntı:Teşekkür ederim