Merhabalar ben de Haziran sonu- Temmuz aylarında uzakdogu düşünüyorum. Daha önce tek başıma maceralı bir USA seyahatim var. Ama nedense Uzakdogu için yanımada arkadaşım olması daha iyi olacak gibi geliyor. (tabi daha önce giden arkadaşlardan bu konuda verecekleri tavsiyelere uyabilirim)
Açıkçası turla gitmek istemiyorum. Günlük Vizeyle Singapur ve vizesiz olduğu için Bangkok-Phuket civarını tercih edecegim sanırım.
Bu tarihlerde yapılacak 10-15 günlük bütün planlara dahil olabilir.
Ya da bana katılmak isteyen gezginlerle harici gazel okuyabilirim
Eger Bangkok konusu kesinleşirse tur haricinde yaklaşık 550 dolara gidiş dönüş bileti temin edebiliyoruz. (azerbaycan aktarmalı) Qatar Hava yollarından. (-ki bu rotada sık kullanılan acayip konforsuz ama şahane ucuz bir havayolu oluyor
)
Hostellerden çok 3-4 yıldızlı otellerinde kampanyaları oluyor zaten Tayland ve civarı oldukça ucuz. (turk insanının kendini evinde hissedecegi oranda pazarlık yapılabiliyormuş
Bu konuda baya araştırma yaptım aslında. Giden arkadaşlar da beni desteklerse sevinirim.
iSTERSENİZ BU BAŞLIK TEMMUZ AYINDA UZAKDOGU KONUSUNUN ANA BAŞLIĞI OLSUN. Plan yapanlar ve yapacaklar olarak burada toplanıp birbirimize danışalım. Ben öyle ya da böyle balıklama dalacagım gibi...