camouflage
Tulpar
Ynt: Uzun Bir Aradan Sonra Kdz.Ereğli Off-Road Gezisi
İlginiz için teşekkürler.
İlginiz için teşekkürler.

camouflage' Alıntı:Güzel bir gezi olmuş. Şenol beyde 1.6 Suzukiden sonra 3.5 Pajeroda kükreyen aslan kıvamında motor sesi duymaya başlamıştırHayırlı olsun.
Bu arada 67 LN 856 plakalı Bej renkli 3k Suzuki sahibi forumdan bir arkadaş ise universal sisleri nereden aldığını merak ettim.
koroglu1414' Alıntı:çamuru bol;güzel gezi olmuş![]()
Fotoğraflrı murat bey'mi çekti?yakmış![]()
PajeroCat' Alıntı:Cevdet bey selamlar
Fotoğrafların bir kısmını ben bir kısmını Şenol bey çekti..
Ben yanıma makinemi almamıştım, cep tel.num ile çektim maalesef
Tabiki sizinkilerin yanında benimkiler yanmış kalır
Sevgi ve hürmetlerimle![]()
şenol bey aracınız hayırlı olsun pajero iyi arabadır iyi günlerde kullanın arazide iyi maşallah güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler aracınıza hayırlı olsun hediyenizi göndereceğim kargo adresinizi özelden msj atarsanız sevinirim sedat bakırschweps' Alıntı:İlhami hocam merhaba, teşekkür ederim.
Mesajın gözümden kaçmış. Kusura bakma.
V6'nın sesi gerçekten farklı![]()
Bu arada benim araç 3.0
ict3055' Alıntı:Güzel gezi olmuş, Lastiklerinize sağlık.
Bolu'dan selamlar...
orsa' Alıntı:Keyifli gezi olmuş.
Geçenlerde uzun zaman aradan sonra Ereğli'ye gelmek kısmet oldu ama kısıtlı zaman olduğu için haber veremedim Şenol bey.
Mezarlık ziyareti ardından radar tarafında fotoğraflardaki su geçişinden sonra 1-2 kilometre daha gittikten sonra geri döndüm.
Biraz nostalji yapmış oldum.
oulcan' Alıntı:merhaba ben oğulcan.kdz ereğliliyim.istanbulda öğrenciyim.ereğliye geldiğim zaman burdaki coğu arabayı görüyorum.özellikle lojmanlardan gecerken pajeroya mutlaka bi bakıyorumgezinizin fotoları cok güzel.işallah bigün bende katılırım aranıza
kolay gelsin..