ceken_bilir
Yolculuk, hayallerle çıkıp grceklerle geri dönmktr
Mrb arkadaşlar konu başlığındanda anlaşıldığı üzere "likya yolu" için arkadaş veya arkadaşlar arayışı içindeyim. Kısaca anlatmak gerekirse niyetim bu uzun parkuru tamamlamak ins, tabikide kolay olmadığını biliyorum. Uzun bir yol,şartların zorluğu, o coğrafyanın iklimle olan münasebeti ve yer yer tehlikelide olabiliir kanaatindeyim, şimdiden iç karartdın diyen arkdaş varsa bilsinki aksam çadır başında gitar eşliğinde sanki bir ünvsitenin gençlik kampına gelmiş gibi gırgır şamata yapacağımızı zannediosa en baştan belirtiyim hiç böyle bişeyin hayaline kapılıp macera aramasın ve bu tarz amerikan filmleri izlemeye devam etsin. Bu dediklerimdende şöle bi anlam çıkmasın afedersiniz çöl devesi gibi sadece bi yerden bi yere amaçsız yürüyeceğiz tabikide yeri geldiği zaman eğlenceğizde,neşeleneceğizde cok akademik olmanında bi anlamı yok ama olayı sadce bu şekil algılayanlar için küçük bi ayrıntıydı bu zannetmiyorumda böle biri çıksın, kafamda soru işareti kalsın istemiorum sadece. Yapacağımız bu yolculukta ( ins kısmet olursa) öyle büyük bir bütce ayırma taraftarı değilim ihtiyaçlar dışında keyfe gerek olmadığını düşünüyorum, yemek konusu benim için çok önemli önemli zira açlığa katlanamıyorum
bunun dışında birbirimize olan saygı çerçevesinin asla dışına çıkılmaması gerekmektedir. dediğim gbi hedef yolun tamamını bitirmektir ama bunuda her şart altında illede bitirceğiz diye bi kaide yoktur yeri geldiği zaman (hastalık,yol kazaları,tehlikeli anlar vs.. ) gbi durumlarda dönmesinide bileceğiz. Fazla uzatmak istemiyorum bunun dışında konuyu değerlendiren arkadaşlarla ayrıntıları yüz yüze karşılıklı fikir alış verişi olark görüşürüz ins. Daha öncedende likya yoluna bir günlüğüne adımımı atmışlığım vardır bununla ilgili birkaç fotomuda paylaşmak istiyorum...