KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Geçen sene keşfetmiş 4-5 gün konaklamıştım. Karavan ve çadır kampı için uygun bir yer ve kamera ile gözetleniyor. geçen sene günlüğü 20 liraya kalmıştım. yer olarak özdere'de kalıyor. maydanoz koyu diye geçiyor.
+bonus olarak kampta kalacak olanlara belirtmek istiyorum. ben yapamadım içimde kaldı ama olurda kalan olursa tadını çıkarsın. özdere tarafından gelirken sağ tarafta ismini yanlış hatırlamıyorsam kargacık mesire yeri diye ufak gizli bir koy var, kargacık koyu diye geçiyor. koya iniş toprak ve çok kötü bir yol fakat koy çok güzel sessiz ve sakin. kampa da çok yakın max 5 km....
atlamayın derin.
Ahmetbeyli - Gümüldür Sahil Şeridinde, Klaros'a Da 5 Kilometre Mesafededir. İzmir'e 75, Kuşadası'na Ise
30 Kilometre Uzaklıkta Olan Dinlenme Yeri, 5 Hektarlık Alana Yayılmaktadır. İçinde Şaşal Su Kaynağı Vardır. Fotoğrafın Sağ Tarafında Suya Kaynak Suyu Karışmaktadır. Koyun Sağ Tarafının Suyu Bu Yüzden Buz Gibidir. Şu An Bakımsız Kötü Durumda...