erbilk Ana Kamp Mesajlar 21 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul - Turkiye 20 Ara 2011 #17 Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır dilerim
aslankurt72 Kamp II Mesajlar 221 Tepkime Puanı 1 20 Ara 2011 #18 Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti Allah rahmet etsin ailesine sabır dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti Allah rahmet etsin ailesine sabır dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
birgün Ana Kamp Mesajlar 56 Tepkime Puanı 1 Yer ayagımın bastıgı yer 21 Ara 2011 #19 Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti gercektende cok uzucu bır durum.Ailesine sabır kendısıne yaratıcıdan rahmet dılıyorum...
Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti gercektende cok uzucu bır durum.Ailesine sabır kendısıne yaratıcıdan rahmet dılıyorum...
K Kadir Altuntaş Ana Kamp Mesajlar 32 Tepkime Puanı 0 Yaş 64 Yer Ankara 9 Ocak 2012 #20 Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti Biraz geç oldu ama,Onur Kardeşimize Allah'tan Rahmet,Ailesine sabır diliyorum. Üzüldüm.. Alın Yazısı buymuş.. Cennet Mekanı Olsun...
Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti Biraz geç oldu ama,Onur Kardeşimize Allah'tan Rahmet,Ailesine sabır diliyorum. Üzüldüm.. Alın Yazısı buymuş.. Cennet Mekanı Olsun...
burberrysboyL200 Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 Yer aydın 9 Ocak 2012 #21 Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti Allah rahmet eylesin,geride kalan kederli ailesine başsağlığı diliyorum,çok üzücü bir durum gerçekten ölen kardeşimizin mekanı cennet olur inşallah.
Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti Allah rahmet eylesin,geride kalan kederli ailesine başsağlığı diliyorum,çok üzücü bir durum gerçekten ölen kardeşimizin mekanı cennet olur inşallah.
ihsane Bir ben varım deme, "Yoksan da olur". Mesajlar 270 Tepkime Puanı 12 Yer İstanbul 10 Ocak 2012 #22 Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti Allah rahmet eylesin,Ailesine de sabır dilerim,,,,Verçenikte devamlı raporlarda duyuyorum kaya kopmasını,,,,
Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti Allah rahmet eylesin,Ailesine de sabır dilerim,,,,Verçenikte devamlı raporlarda duyuyorum kaya kopmasını,,,,