mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 16 Ocak 2007 #1
C cevran07 Ana Kamp Mesajlar 32 Tepkime Puanı 1 Yer antalya 17 Eyl 2007 #2 Ynt: Vinç Kazası bu dengesini tam sağlayamamış ondan dolayı yatmış başka neden olabilirkiq..
ironman Ana Kamp Mesajlar 72 Tepkime Puanı 0 Yer bursa 17 Eyl 2007 #3 Ynt: Vinç Kazası yazık şansı böylesinie ne denebilirki.. birazda ihmal kokuyor yanlız.
N nasah Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 111 Yer Söke 3 Haz 2008 #4 Ynt: Vinç Kazası O yarıcapta kaldırabileceğinden daha agır bir yükü sapanlamıslar. Sonucta vinci devirmiş. Ama arka ayaklar kesildiğinde bomu dikip yükü indirseydi devrilmezdi.
Ynt: Vinç Kazası O yarıcapta kaldırabileceğinden daha agır bir yükü sapanlamıslar. Sonucta vinci devirmiş. Ama arka ayaklar kesildiğinde bomu dikip yükü indirseydi devrilmezdi.
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 4 Haz 2008 #5 Ynt: Vinç Kazası işte beklenmeyen ve düşünsen akla gelmeyecek şekilde bir kaza ve kazaların başlıca sebebi dikkatsiz ve tedbirsizlik deyilmidir..
Ynt: Vinç Kazası işte beklenmeyen ve düşünsen akla gelmeyecek şekilde bir kaza ve kazaların başlıca sebebi dikkatsiz ve tedbirsizlik deyilmidir..
M marmariscj7 Zirve Mesajlar 1,005 Tepkime Puanı 0 Yaş 60 Yer Bodrum-Marmaris 26 Ara 2008 #6 Ynt: Vinç Kazası Bencede ihmal sonucu bu olaylar meydana gelmiştir.
M marmaris cj7 Kamp II Mesajlar 325 Tepkime Puanı 1 Yer BODRUM 22 Ocak 2009 #7 Ynt: Vinç Kazası İhmal demekki sadece bizde olmuyormuş.
C costiba Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 28 Ocak 2009 #8 Ynt: Vinç Kazası Çok Kötü Olmuş İyi'ki İçinde Biri Yokmuş.
M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 29 Ocak 2009 #9 Ynt: Vinç Kazası eşeği bağlamamış sağlam kazığa
xano Moderatör Mesajlar 498 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul Web www.iakbm.gov.tr 29 Ocak 2009 #10 Ynt: Vinç Kazası ihmalden çok bilmiştilikten oluyor bu tür kazalar. ben oldum noktasına varınca operatör kaza kapıda demektir.
Ynt: Vinç Kazası ihmalden çok bilmiştilikten oluyor bu tür kazalar. ben oldum noktasına varınca operatör kaza kapıda demektir.
tolgauzer Kamp II Mesajlar 251 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 25 Eyl 2009 #12 Ynt: Vinç Kazası allah göstermesin korkunç bir olay